BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KPSS tercih kılavuzu 2017 A grubu öğretmenlik

KPSS A Grubu öğretmenlik sonuçları bugün açıklanıyor. KPSS A grubu öğretmenlik kılavuzu da ÖSYM tarafından sitesinden yayınlanacak. KPSS sonuçları da osym.gov.tr sorgu ekranından erişime açılacak.

Abone ol

21 Mayıs Pazar günü iki oturumda gerçekleştirilen KPSS A grubu ve Öğretmenlik sınav sonuçları ÖSYM tarafından bugün açıklanıyor. 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen KPSS sabah oturumunda Genel Kültür Genel Yetenek sınavı yapıldı. Öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda ise KPSS Öğretmenlik sınavı gerçekleştirilmişti.

KPSS sonuçları 2017 ÖSYM A grubu KPSS sorgulama

KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte adaylar KPSS tercih kılavuzu 2017 A grubu öğretmenlik dökümanlarına da ulaşacaklar. henüz ÖSYM sitesi tarafından tercih kılavuzu yayınlanmış değil. ÖSYM sitesinde KPSS A grubu başvuru kılavuzu bulunuyor.

KPSS sınav sonuçları T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak.