BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  GÜNCEL

Konya'da okullar tatil mi Konya Valiliği açıkladı

KONYA'da okullar yarin yani 22 Aralık 2016 perşembe günü tatil mi sorusuna Konya Valiliği yanıt verdi. Konya valiliği resmi sitesinden kar tatili kararını ilan etti.

Abone ol

KONYA Valiliği okullar yarın yani 22 Aralık perşembe günü tatil mi sorusuna sitesinden yaptığı duyuruyla yanıt verdi. Yoğun kar yağışı altındaki Konya'da valiliğin kararıyla okullar tatil edildi.

Konya valiliği yarın yani 22 Aralık 2016 perşembe günü için aldığı kar tatili kararını konya.gov.tr sitesinden ilan etti. Konya'da aşırı don ve buzlanma nedeniyle okulların yarın tatil edildiği duyuruldu. Konya valiliği sitesinde kar tatiliyle ilgili şu açıklama yer aldı;

"Valiliğimizce kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle 22.12.2016 (Perşembe) tarihinde İl merkezinde (Meram Karatay Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli tüm okullar bir gün süre ile tatil edilmiştir. Ayrıca İl genelinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında 22.12.2016 (Perşembe) tarihinde Hamileler ve Engellilerde bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır. Diğer ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının alınmasının takdiri ilçe kaymakamlıklarımızdadır.

MERSİN'DE OKULLAR TATİL Mİ?
Mersin'in Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın 22.12.2016 perşembe günü okullar tatil edildi. Gülnar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kadim, bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı dolayısıyla öğleden sonra okullarda eğitime ara verdiklerini söyledi. Kadim, kar yağışının artması nedeniyle yarın da (22.12.2016 perşembe günü) ilçedeki ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda eğitim öğretim yapılmayacağını duyurdu.

KARAMAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ
Karaman'da yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle, bugün ve yarın okullar tatil edildi. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,yoğun kar yağışı ve tipi beklenmesi nedeniyle, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, kent genelindeki tüm okullarda yarın yani 22 aralık perşembe günü tatil edildiği bildirildi.