BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  GÜNCEL

Kızım tarikattan değil hastalıktan intihar etti!

Boğaziçi Köprüsü’nden çıplak şekilde kendini boşluğa bırakıp intihar eden 35 yaşındaki Burcu Namlı’nın annesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Üzerindeki elbiseleri çıkararak köprüden atlayarak hayatına son veren Burcu Namlı’nın kuzeni dün bir açıklama yapmış ve Burcu’nun Yehova Şahitleri’ne üye olduğunu ancak sonra ayrdıldığını bildirmişti. Bunun üzerine Burcu’nun annesi de bir açıklama yaparak kızının Yehova Şahitliğinden değil psikolojik rahatsızlıktan dolayı intihar ettiğini duyurdu.

"3 KEZ İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ"

Kızının ’bipolar bozukluk’ hastası olduğunun altını çizen acılı anne, "Son yıllarda ruhsal çöküntü içindeydi. 21 gün boyunca Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördü. 3 kez intihara teşebbüs etti. Son bir haftadır teyzesinde kalıyordu. İlaçlarını bile içmemiş. Beni kandırmış" dedi.

"SENİN TERCİHİNE SAYGI DUYUYORUM"

Kızının ardından "Yavrum, kızım sen böyle tercih ettin. İsteseydin yaşardın. Senin tercihine saygı duyuyorum" diyen Emine Namlı, otobüs şoförünün köprü üzerinde kapıyı açmasına da isyan etti.

"ŞOFÖRLER DİKKATLİ OLMALI"

Namlı, "Her midem bulanıyor diyene otobüs şoförü kapıyı açmamalı. Taksi şoförleri de dikkatli olmalı" diye konuştu. İntiharı araştıran polis, anne Emine Namlı’nın ifadesine başvuracak. Namlı’nın saçlarının kazınmış olması ve çırılçıplak şekilde intihar etmesi de araştırılacak.