BIST 8.769
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,73
HABER /  MEDYA

Kiraz Mevsimi Öykü sadece benim olacak

Kiraz Mevsimi yeni bölüm yine bomba gibi. Bu akşamki bölümde Mete Öykü ve Ayaz'ı ayırmak için iş birliği yapıyor. Şeyma'ya rest çeken Mete 'Öykü benim olacak' diyor.

Abone ol

Kiraz Mevsimi yeni bölümde heyecan dorukta. Bu akşamki yeni bölümde Mete, Ayaz ve Öykü'yü ayırmaya kararlıdır. Bunun için 'düşman' ile iş birliği yapan Mete Şeyma'yada resti çekiyor. 'Öykü benim olacak herkes görsün' diyen Mete gözünü karartıyor.  Ayaz ve Öykü ise her şeyden habersiz aşlarını yaşıyor. Bakalım bu akşam yeni bölümde neler olacak?

screen-shot-2015-04-17-at-10.53.24-am.png

Öykü ve Ayaz'ın kimi zaman romantik anlarını kimi zamansa tatlı atışmalarını ekranlara yansıtan Kiraz Mevsimi yeni bölümü 18 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. 

screen-shot-2015-04-17-at-10.52.51-am.png

Dizinin bu bölümüne Ayaz'ın geçmişinden gelen yeni bir isim damga vuracak. Heyecan dozu yüksek dizi Kiraz Mevsimi yeni bölümü ise 18 Nisan Cumartesi akşamı, her zamanki saatinde ekrana gelecek. Bu bölümde de yaşananacak heyecanlı gelişmeler izleyicilerini ekrana bağlayacak. Öykü ve Ayaz'ın keyif veren hikayesini anlatan dizide bu hafta Ayaz'ın geçmişinden gelen bir isim Ayaz ve Öykü'nün arasına girmeye çalışacak. Çiftin üzerine oynanan bu planların işe yarayıp yaramayacağı ise merak uyandıracak.

KİRAZ MEVSİMİ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Öykü ve Ayaz aşkı, bir kez daha yeni bir sınavdan geçiyor! Geçmişten gelen bir isim Ayaz'ın peşini bırakmaz. Evlerine kadar gelen bu isim Ayaz'la birlikte olmayı planlar. Ayaz ise şaşkınlığını gizleyemez ve ondan uzak durmak için elinden gelen her şeyi yapar. Bunlar olurken Mete de yaşananları arkasında bırakamaz. Öykü ve Ayaz'ı ayırmak için her yolu denemektedir. Öykü'yü elde etmek için ise Ayaz'ın peşini bırakmayan kadınla işbirliği içerisine girer. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü ve Ayaz bu sınavın üstesinden gelebilecek midir merak konusu olur.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öykü, Ayaz'ın doğum günü için romantik bir sürpriz hazırladı. Mete Şeyma'dan intikam almak için planladığı korkunç oyunu adım adım uyguladı. Öykü aldığı teklifi kabul etti ancak Ayaz onu yalnız bırakmadı. Öte yandan kazdığı kuyuya düşme tehlikesi geçiren Şeyma çok kötü bir süprizle karşı karşıya kaldı. Bu arada onlar farkında değillerdir ama; Öykü ve Ayaz aşkı, bir kez daha yeni bir sınavdan geçecekti.