BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  GÜNCEL

KHK'da göreve iade edilenlerin listesi

Hükümet 29 Mart tarihli yeni bir KHK daha yayımladı. Resmi Gazete'de yayımlanması beklenin Yeni KHK'da 15 Temmuz soruşturmaları kapsamında ihraç edilen 416 kamu çalışanı görevlerine iade edildi.

Abone ol

FETÖ'nün başarısız darbe girişimi sonrası KHK ile görevden alınan 416 kamu çalışanı görevlerine iade edildi.

688 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirlerin Alınması Hakkındaki Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. KHK ile daha önce kamudaki görevlerinden çıkarılan 416 kişi görevlerine dönebilecek.

GÖREVE İADE EDİLENLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KHK'nın yayımlanmasıyla görevlerine iade edilenlerin 10 gün içinde göreve başlamaları gerekiyor. Bu sürede göreve başlamayanlar çekilmiş sayılacak.

Göreve başlayanlara, kamu görevinden çıkarıldıkları tarihten göreve başladıkları tarihe kadar geçen süreye tekabül eden mali ve sosyal hakları ödenecek. Bu kişiler, kamu görevinden çıkarılmalarından dolayı herhangi bir tazminat talebinde bulunamayacak. Söz konusu personelin görevlerine iadesi, kamu görevinden çıkarıldıkları tarihte bulundukları yöneticilik görevi dışında öğrenim durumları ve kazanılmış hak aylık derecelerine uygun kadro ve pozisyonlara atanmak suretiyle de yapılabilecek.

Regaip kandili mesajları 
Peygamberimizin kandil duası