BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  GÜNCEL

Gülen: Ameliyat başladı ilaç tedavisine dönülemez!

AK Parti ve cemaat savaşını bitirmek isteyen din adamları Fethullah Gülen'den şok bir yanıt aldılar: Ameliyat başlamıştır ilaç tedavisine dönülemez!

Abone ol

AK Parti ve cemaat arasındaki savaşın artık İslami bütün kesimlere zarar verir hale geldiğini düşünen bir grup ilahiyatçının cemaate ve Fethullah Gülen'e barış için temasa geçtiği ama red yanıtı aldıkları iddia edildi.

SUAT YILDIRIM VE KAVURMACI'DAN CEMAATE BARIŞ ÖNERİSİ

Yeni Şafak sinin haberine göre hükümet ile cemaat kavgasından rahatsız olan din adamlarının, cemaate yakın isimlerle biraraya gelerek, onlara çeşitli uyarılarda bulunduğu öğrenildi. ABD'nin Pensilvanya kenti kırsalında yaşayan Fethullah Gülen'e yakın ilahiyatçı Prof. Suat Yıldırım ve işadamı Mustafa Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda isimle biraraya gelen din adamları, muhataplarına, 'Bu gidişat bütün İslami gruplara zarar verir hale gelmeye başladı' mesajı verdi.

CEMAATTEN İLK TEPKİ OLUMLU OLDU AMA...

Yeni Şafak'ın iddiasına göre din adamlarının muhatapları da, 'bu tespite katıldıklarını, aynı görüşte olduklarını' beyan etti. Yıldırım ile Kavurmacı, masum kişilerin zarar görmemesi adına, sürdürülen tezviratın son bulması gerektiğini belirtti.

GÜLEN: AMELİYAT BAŞLADI İLAÇ TEDAVİSİNE DÖNÜLEMEZ!

Din adamlarının sağduyulu yaklaşımlarından memnun oldukları ifade eden Prof. Suat Yıldırım ile Mustafa Kavurmacı'nın, konuyu Pensilvanya'ya, Fethullah Gülen'e de götürdüğü öğrenildi. Yeni Şafak'a göre Gülen, Müslüman STK ve cemaatlerin barış girişimine şu sözlerle tepki gösterdi: 'Ameliyat başlamıştır, ilaç tedavisine dönülemez!'