BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

Kartal sahilinde korkunç kaza

Kartal'da yolun karşısına geçmeye çalışan kadın lüks bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Abone ol

Kartal'da yolun karşısına geçmeye çalışan Gülten Çaycı (56) isimli kadın lüks bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Olay akşam saat 17.00 sıralarında Sahil Yolu, Pendik istikametinde meydana geldi. 

İddialara göre elinde bir belediyenin çöp poşetleri bulunan Gülten Çaycı, yolun karşısına geçmek isterken, Necati Özmen'in kullandığı 34 JE 0575 plakalı otomobil büyük bir süratle çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak yere düşen talihsiz kadın ağır şekilde yaralandı. Kadına çarpan Özmen'in kullandığı otomobil ise olay yerinden yaklaşık 100 metre uzaklıkta durabildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen olay yerine sağlık ekipleri çağırdı. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Gülten Çaycı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının ölümüne neden olan otomobilin ön kısmında ve camlarında hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri otomobil sürücüsü Necati Özmen'i gözaltına alarak polis merkezine götürdü. 

Kaza anını gören bir vatandaş, "Kadın yolun karşısına geçmeye çalışıyordu. Hızla otomobilin geçtiğini gördüm. Daha sonra çarpma sesini duyduk. Kadına çarpmış. Hemen olay yerinde öldü." diye konuştu. Gülten Çaycı'nın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.