BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.421,68
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber muhabire saldırdı!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber fotoğrafını çekmek isteyen muhabire sözlü saldırıda bulunarak yeni bir skandala imza attı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Justin Bieber dün akşam gittiği mini golf klübünde resmi çekmek isteyen bir muhabire küfür ederek yeni bir skandala imza attı. 

20 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Bieber yine yapacağını yaparak yeni bir skandala daha imza attı. Sherman Oaks Castle Park'da mini golf klübüne katılan ünlü şarkıcı Justin Bieber kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen bir muhabire ağır hakaretler ve küfürler ederek kendisine saldırdığı ve fotoğraflarını çektiği cep telefonunu almaya çalıştığı iddiaları ile magazin gündemine yeni bir skandala imza atarak bomba gibi düştü. 

1.20140516102329.jpg

Ünlü şarkıcı TMZ'nin haberine göre kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen Giel-Murray'a B**ch diyerek küfürler ve hakaretler savurduğu ve fotoğrafını çektiği cep telefonunu almak için muhabirin üzerine saldırdığı iddia edildi. Yaşanılan skandal olayı ünlü şarkıcının korumaları ve olay yerinde bulunan güvenlik görevlileri tarafından önlendiği belirtildi.

2.20140516102535.jpg

Ünlü şarkıcının korumaları eşliğinde dışarı çıkarılarak sakinleştirildiği iddia edildi. Justin Bieber'ın yaşanan bu olay sonrası oldukça sinirli ve gergin olduğu belirtilirken kısa süre sonra sakinleşen ünlü şarkıcının mini golf keyfini devam ettirdiği belirtildi. Yaşadığı uyuşturucu alarak araç kullanma ve komşununun evine yumurtalı saldırı suçlarından mahkemeye çıkan ünlü şarkıcının yeni yaşadığı skandal olayla da tekrar mahkemelik olacağı iddia edildi.