BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Jacksonın son fotoğrafı

Müzik dünyası şokta! Ünlü pop star Michael Jackson öldü... Avkutı şaşkına çeviren sözler etti; "Aşırı dozdan öldüğü" iddiaları var.

Abone ol

İNTERNETHABER

Amerika'da müzik dünyası şokta! Solunum yetmezliği nedeniyle Los Angeles'te bulunan özel bir klinikte tedavi altında tutulan ünlü popstar Michael Jackson öldü.

Jackson'ın ölümüyle ilgili avukatından ilginç  bir iddia geldi. "Öleceğini bekliyorduk" deyip aşırı dozda ilaç kullandığını öne sürdü.

Evinde aniden rahatsızlanarak yere düşen Michael Jackson, hastaneye kaldırılmış ama kurtarılamamıştı. Ailesi ve yakınları hastaneye akın ederken, ünlü pop starın ölüm haberi hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

SON FOTOĞRAFI BU OLDU



"AŞIRI DOZDAN ÖLDÜ" İDDİASI

Popun kralı Michael Jackson'ın avukatı ünlü şarkıcının Londra'da vereceği konserlerin yoğun programı için formuna kavuşmak amacıyla bazı ilaçlar aldığını ve bu ilaçlar nedeniyle ölmüş olabileceğini iddia etti.

Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.

Oxman, "çevresi, Jackson'ın bazı ilaçlara ulaşmasına izin verdi. Eğer Anna Nicole Smith'in aşırı dozda ilaç kullandığını düşünüyorsanız, bu, Michael Jackson'ın hayatında gördüğümüzün yanında hiç kalır" dedi.

Michael Jackson'ın eski sözcüsü Michael Levine de, pop kralının ölümünün sürpriz olmadığını söyledi.

Levine, gönderdiği elektronik postada, "Michael yıllarca inanılmaz zor ve sık sık kendini bitiren bir yol izledi. Yeteneği tartışılmaz ancak bu dünyanın kurallarına karşı rahatsızlığı da yadsınamaz. Bir insan bu kadar stresi kaldıramaz" dedi.

Eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith, 2007'de aşırı miktarda ilaç kullanımından 39 yaşında kalp krizinden ölmüştü. Smith'in oğlu Daniel de, aynı yıl, annesinden 5 ay önce, 20 yaşındayken çok fazla ilaç kullandığı için kalp krizinden yaşamını yitirmişti.

ÜNLÜ YILDIZIN ÖLÜMÜNDEN
HEMEN SONRA HASTANEDE
ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR... HABERİN DEVAMINDA... 

[PAGE]



Evinde "kalp durması" sonucu ölen Michael Jackson'ın ailesi hastaneye akın etti. İyi haber yerine "ölüm haberi" ile karşılaşan aile şoke oldu...


Jackson'un annesi hastaneye geldi.

La Toya Jackson

*HASTANEDEN CESEDİ ÇIKARILDI...
*AMERİKA HALKI O ANLARI FİLM SEYREDER
GİBİ İZLEDİ... İŞTE İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR

[PAGE]

  

Hastanedeki umut bekleyişi, ölüm haberiyle son buldu...

[PAGE]


Jackson'un cesedi ambulansla nakledildi...

[PAGE]

  

[PAGE]








 

[PAGE]






 

[PAGE]







 

[PAGE]







 

[PAGE]









  Michael Jackson'un heykeli Times Meydanı'na taşınıyor...