BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50
HABER /  MAGAZİN

İzzet Yıldızhan'a bir şok daha!

Adı fuhuş skandalına karışan şarkıcı İzzet Yıldızhan için 3 eşinden birinin savcılığa başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Şarkıcı Nihat Doğan'la birlikte Ankara'da katıldıkları düğünün ardından, Sheraton Oteli'nin 1518 No'lu odasında 4 hayat kadınıyla âlemyaptıkları öne sürülen şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın üç eşinden biri olan Suriye asıllı Gizem Şehnaz İ.'nin (28), sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Önceki gün Habertürk'e özel açıklamalar yapan Gizem Şehnaz İ., "Olay iftira ya da gerçek olabilir. Orada ne yaşandığını bilmiyoruz. Ama bana yapsa ben de şikâyetçi olurdum" demişti.

Yıldızhan'dan 6 yaşında bir kızı olan Gizem Şehnaz İ.'nin 'silahla tehdit, hakaret, aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' iddialarıyla, 10 Ocak 2011'de Ümraniye Cumhuriyet Savcılığı'na şikâyette bulunduğu öğrenildi.

Savcılığa yaptığı suç duyurusunda, türkücü İzzet Yıldızhan'ın kendisiyle ilişkisi devam ederken aynı anda iki kadınla daha ilişkisi olduğunu ve kızıyla yaşıt 4 çocuğu daha bulunduğu öne süren İ., Yıldızhan'ın birliktelikleri boyunca kendisini defalarca dövdüğünü, ancak kendisine duyduğu sevgi ve kızı için şiddete boyun eğdiğini ifade etti.

Yıldızhan'dan birlikte olduğu diğer kadınlarla aynı evde yaşamasını teklif etmesi üzerine ayrılma kararı aldığını anlatan İ., bunun üzerine türkücünün kendisine tehdit ve hakaretler yağdırdığını iddia etti.

'KIZIMI KAÇIRDI'

Velayeti kendisine ait olan kızını vermesi konusunda Yıldızhan'dan tehditler aldığını anlatan Gizemİ., Yıldızhan'ın kızını kaçırarak iki gün alıkoyduğunu da ileri sürdü. İ., ünlü türkücünün kızı kaçıran kendisiymiş gibi aleyhinde dava açtığını ve 17 Temmuz 2010 tarihinde bir gazetede haber olmasını sağladığını da iddia etti.

ŞİKÂYETİNİ GERİ ALMIŞ!

Yıldızhan'ın hakaretler, küfürler ve aleyhte yaptırdığı haberlerle onur, şeref ve saygınlığını rencide ettiğini savunan Gizem Şehnaz İ., 10 Ocak 2011'de Ümraniye Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Ancak soruşturmanın açılmasından birkaç ay sonra, İ.'nin hiçbir sebep göstermeden şikâyetini geri aldığı öğrenildi.

'AŞİRETİM, ÖLDÜRÜRÜM'

Gizem İ., ünlü türkücünün kendisine, "Çocuğu bana vereceksin, başkası ile evlenirsen seni öldürürüm. Ben aşiretim. Yeğenlerimden biri benim için suçu üstlenir" diyerek gözdağı verdiğini de iddia etti.