BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da nerelerde denize girilir?

İstanbul'da denize girilir mi? İstanbul'un en güzel plajları nerede? İstanbul'da denize girmek isteyenler nerelerde yüzebilir? Yüzme Antrenörü Ali Eyüpoğlu cevapla.tv izleyicileri için cevapladı.

Abone ol

İSTANBUL'da denize girilecek yerler, sıcakların artışı ile ilgi görmeye başladı. İstanbul'dan ayrılmadan da denize girme imkanı sağlayan plajlar, ulaşım kolaylığı nedeniyle de vatandaşların ilgisini çekiyor.

 İstanbul'da denize girilebicek plajlar nerelerde? 2017 İstanbulda Avrupa ve Anadolu yakasında denize nerede girilir, Aile plajları ve İstanbul'a yakın tatil yerleri ve detaylar 'de.

İSTANBUL‘DA DENİZE GİRİLECEK YERLER VE TEMİZ PLAJLAR

Florya Güneş Plajı

Menekşe Plajı Cankurtaran Kulesi Önü

Beylikdüzü Gürpınar Sahili Halk Plajı

Rumeli Kavağı Plajı

Büyükçekmece Halk Plajı

Caddebostan Plajı Irmak Okulları Arkası

Caddebostan Plajı Büyük Klüp Arkası

Büyükçekmece Çocuk Sahili

Tarabya Plajı

Yeniköy Sahili Köpek Çiftliği Önü

Rumeli Feneri Koyu

Yeniköy Sahili Otel Önü

Anadolu Yakası

Ayazma Plajı

Ayazma Plajı Kumbaba Mevkii

Dodo Beach Clup Önü

Suadiye Plajı

Tuzla Belediyesi Halk Plajı

Marmarados Sitesi Önü 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aralıksız temizlik ve güvenlik hizmeti verdiği plajlardan bazıları ise şöyle sıralandı: Çatalca, Çilingoz, Karacaköy, Ormanlı,Yalıköy, Yeniköy, Eyüp Ağaçlı, Sarıyer Kısırkaya, Kilyos, Gümüşdere, Beykoz Riva Merkez, Şile, Kızılcaköy, Sahilköy, Doğancılı, Alacalı, Sofular, Kumbaba, Ayazma, Ağlayankaya, Uzunkum, Akçakese, Kurfallı, Ağva, Tuzla Halk Plajı, Kadıköy Caddebostan 1, Caddebostan 2, Suadiye, Bakırköy, Çiroz, Güneş, Florya, Yeşilköy, K. Çekmece Menekşe, Beylikdüzü Gürpınar, Büyükçekmece, Kumburgaz, Kamiloba, (Celaliye) Silivri, Selimpaşa, Silivri, Semizkum, Gümüşkaya.