BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul saatlik hava tahmini çok kuvvetli yağmur alarmı

İSTANBUL hava durumu tahmini alarmla geldi. Meteoroloji İstanbul ile birlikte, Kocaeli, Yalova, Rize ve Artvin illeri için gökgürültülü şiddetli yağış uyarısı yaptı. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ illerinde de yağış var.

Abone ol

İSTANBUL ile birlikte Kocaeli ve Yalova illeri için meteorolojiden uyarılar geldi. Bu uyarıdan hemen sonra ise Rize ve Artvin için alarm verildi.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "İstanbul'da aralıklarla devam eden hafif sağanak yağışların bugün akşam saatlerine kadar kentin kuzey kesimlerinde çok kuvvetli ve şiddetli, güney ilçelerinde ise kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi. Yağışların; Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul ile öğle saatlerinden itibaren Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul saatlik ve 5 günlük hava durumu tahmini : Meteorolojinin sitesinde yer alan İstanbul hava durumu tahmininde pazar gününe kadar yağmur var. Saatlik İstanbul hava durumu tahmini ise kuvvetli yağışı gösteriyor.