BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.441,90
HABER /  DÜNYA

İntihar maksadıyla yola atladı, 6 araç birbirine girdi

İntihar etmek için araçların süratli bir şekilde seyrettiği yola atlayan şahıs, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada 6 araç ...

Abone ol

İntihar etmek için araçların süratli bir şekilde seyrettiği yola atlayan şahıs, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada 6 araç birbirine girdi.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 23.30 sıralarında Akarcalı Mahallesi, Yeşildere Caddesi Konak istikametinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Hüseyin Y., (52), araçların süratli bir şekilde seyrettiği yolun kenarında bir süre yürüdü. Kendini bir anda yola atan şahıs, 35 R 1793 plakalı Cenk S. (26) yönetimindeki aracın çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti. Cesede çarpmamak için manevra yapan 6 araç ise, birbirine girdi. Kaza sonucu yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Meydana gelen olay sebebiyle Yeşildere Caddesi’nin Konak istikameti yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, talihsiz adamın cesedi, İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Sürücü Cenk S. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)