BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.451,99
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hüseyin Aygün: Bu akşam kurultaya içeceğim!

CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, 18. Kurultay'da "Partiyi, Rakı masasında Türkiye'yi kurtaranlardan temizleyeceğim" diyen Kılıçdaroğlu'nu kişisel Twitter hesabından ti'ye aldı.

Abone ol

CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile yarışan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini Twitter'dan ti'ye aldı.

CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, "Partiyi, Rakı masasında Türkiye'yi kurtaranlardan temizleyeceğim." diyen Kemal Kılıçdaroğlu'yla, kişisel Twitter hesabından açıkça dalga geçti.

"RAKI MASALARI İYİDİR"

Kendisini sahur vakti İstanbul'un Beşiktaş'ta bulunan bir barda içki içen kadınların darp edilmesini, rakı içerken çekilmiş bir fotoğrafıyla protesto ettiği Twitter paylaşımını kast ederek "Rakı masasında ülkeyi kurataranları partiden temizleyeceğim." diyen Kılıçdaroğlu'nu, CHP'li Aygün "Rakı masaları iyidir./Bu akşam kurultaya içeceğim." tweetleriyle karşıladı.


ayg.jpg

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN AYGÜN'ÜN İFTAR VAKTİ "RAKI MASASINDAKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTIĞI O TWEET


İşte Kılıçdaroğlu'nun, Kurultay'daki konuşmasında Hüseyin Aygün'ü kastettiği o sözleri:

"RAKI SOFRALARINDA OTURANLAR..."

"CHP elitist parti diyorlar. Elit ayrı elitist olmak çok ayrı. Rakı sofralarına Türkiye’yi kurtarırlar bunlardan partiyi temizleyeceğim. Bana çalışan adam lazım rakı sofralarında konuşan adam değil. Projeleri ürettik çıkıp anlattılar mı? Her şey genel başkandan beklenemez. Adam gibi çalışacağım. Elitizmi reddediyorum. Dersimli Kemal’im, devrimci Kemal’im ben. İnsanıma aşığım ben, Siyasetten bir şey bekliyorum millete hizmet etmek. En büyük ablam, annem okuma yazma bilmez. İçlerinde üniversiteye giden tek çocuk benim. Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Haram lokma yemedim. Kitabımda hırsızlık, kul hakkı yemek yoktur..."

AYGÜN, KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNİ TWITTER'DAN TEK TEK Tİ'YE ALIYOR!

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, sadece rakı tweetiyle kalmadı. Kişisel Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurultay'daki gafını da diline doladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 18. Olağanüstü Kongresi'ndeki konuşmasındaki "Allah, insanın yarattığı en değerli varlıktır." gafını ti'ye Alan Hüseyin Aygün,  Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'nun gafını bir dörtlükle ele aldı.

İşte Aygün'ün o tweeti:

tweet.20140905130150.jpg


CHP 18. OLAĞANÜSTÜ KURULTAY-KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN