BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  GÜNCEL

Hızlı kaliteli güvenli ekonomik... Pttcell’i olmaya hazır mısınız?

2013 yılından bu yana Pttcell markasıyla mobil iletişim hizmeti sunan PTT, yüksek kaliteyi uygun fiyatla buluşturuyor.

Abone ol

Önceki yıllarda nasıl yaşıyorduk acaba? Yaklaşık 20 yıldır cep telefonları hayatımızda. Günümüzde cep telefonları yalnızca iletişim aleti değil. Onlar aracılığıyla fotoğraf çekebiliyor, fatura yatırabiliyor, sosyalleşebiliyor, hatta adımlarımızı sayabiliyor, sağlık kontrolümüzü yapabiliyoruz.

Durum böyle olunca mobil iletişim hizmetleri büyük önem kazandı. İnsanların mobil iletişime adeta muhtaç olması cep yakan faturaları da beraberinde getirdi. 2013 yılından bu yana Pttcell markasıyla mobil iletişim hizmeti sunan PTT, yüksek kaliteyi uygun fiyatla buluşturuyor.

NASIL PTTCELL'Lİ OLACAKSINIZ?

Peki, nasıl Pttcell’li olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey bir kimlik belgesiyle PTT merkezine uğramak. Orada size uygun bir tarife belirliyor, başvurunuzu yapıyorsunuz. SIM kartınız size takdim ediliyor. Bu kadar kolay ve hızlı…

İhtiyacınızı aşan veya faydalanmak istemediğiniz özellikler için bedel ödemenize izin vermeyen, ihtiyacınızın tam karşılığı olan ürün ve hizmetlere yönlendiren Pttcell, güçlü fiber altyapı desteğini kullanıyor. Pttcell cebinize uygun tarifelerle Türkiye’nin her yerindeki PTT işyerlerinde sizi bekliyor.