BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SAĞLIK

Hipnoz ile zayıflamak mümkün mü kaç kilo verilir?

Günümüzün en büyük sağlık sorunlarından biri de obezite. Peki obeziteye önlem olarak hipnoz kullanılabilir mi? Hipnoz sayesinde kilo vermek mümkün mü?

Abone ol

Hipnoz tedavileri günümüzde çokca kullanılan yöntemlerden biri. Peki bu yöntemi beslenme alışkanlığımızın değişmesinde ve kilo vermede de kullanabilir miyiz? Bu soruların yanıtlarını Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, cevapla.tv'ye verdi. İşte Başkak'ın açıklamaları:

"Hipnozla zayıflama çalışmalarında çok ciddi başarılar elde edilmektedir. Yani hipnozla kilo vermek mümkün müdür sorusu bir tarafa, hipnozla çok kolay ve rahat bir şekilde kilo vermek mümkün. Tabi şu akla gelebilir, nasıl olacak? Hipnozla bilinçaltı düzeyde kişinin duygusal açlığı telafi edilir ve beslenme alışkanlıklarının değişmesine yönelik çalışma yapılır. Kişinin bu şekilde fazla ve aşırı yemesinin önüne geçilir ve kişide bu kalıcı bir davranışa dönüştürülür. Beslenme alışkanlıklarını değiştirebildiğimiz insanlar ise, zaman içerisinde hiç zorlanmadan açlık çekmeden, sıkıntı çekmeden rahatlıkla kilo verir hale gelirler. Hipnozla kilo vermek yüksek bir başarı oranıyla tüm dünyada kullanılmaktadır."