BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Herkese ücretsiz sanat kursu

İstiyorsanız müzik istiyorsanız resim ya da tiyatro... Tek şart var BAKKART sahibi olmak.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür Merkezi’nde ücretsiz sanat kursları açıyor. Üstelik de her yaş grubuna yönelik birbirinden ilginç kurslar yer alıyor. 

Bakırköy ilçesinin bir kültür ve sanat ilçesi olduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, ”Kültür merkezleriyle, özerk tiyatrosuyla Bakırköy İlçesi, İstanbul’un en önde gelen kültür ve sanat ilçelerinden biri. Biz de Bakırköy Belediyesi olarak profosyonel çalışmaların yanında amatör çalışmalara da ciddi destek veriyoruz. Bu yıl da geçtiğimiz 8 yılda olduğu gibi Bakırköylülere, İspirtohane Kültür Merkezi’nde sanatın pek çok dalında ücretsiz kurslar açacağız" dedi.

HERKESE KURS VAR

1.20120917110929.jpg
Yetişkinlere ve 17 yaş üstü işitme engellilere resim, çocuklara org, çocuklara ve yetişkinlere gitar, çocuklara tiyatro, Ümit Urgan ve Fuat Özdener yönetimlerindeki Türk Sanat Müziği Koroları ve Belkıs Akkale idaresindeki Türk Halk Müziği koroları da 18 yaş üstü Bakırköylüleri bekliyoru.

Kursların düzenlendiği tarihi binada engellilerin asansör ihtiyacı da göz önünde bulunduruldu. Bu konuda hiçbir engelli sorun yaşamayacak.

2.20120917110943.jpg

1 Ekim de başlayacak kursların kayıtları eylül ayı sonuna kadar sürecek. Tek aranan şart BAKKART sahibi olunması. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 414 96 52 numaralı telefondan bilgi alabilir.