BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu kar bitti sanmayın yine geliyor!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere kar yağışı 1 günlük mola verdi. Ankara'da yarın, İstanbul'da ise 22 Ocak Cuma günü kar yağışı tekrar geliyor. Sıcaklık değerleri mevsim normallerinin altında.

Abone ol

Hava durumu 20 Ocak Çarşamba raporlarına göre başta İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Zonguldak, Düzce, Kütahya ve Kocaeli olmak üzere kar yağışı bir günlük mola veriyor. Meteorolojiden gelen son rapor ise korkuttu. Kar yağışı 22 Ocak cuma günü tekrar geliyor. Sıcaklık değerleri ise mevsim normallerinin çok altına inecek.

HAVA  DURUMU YURT GENELİNDE NASIL?

Hava durumu son meteoroloji bilgilerine göre ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla Ege ve Batı Akdeniz, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın güneyi, İç Anadolu'nun batısı ve Bolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.



SICAKLIK 6 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR!

Doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğuda güney ve güneybatı, güneybatı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU KARA 1 GÜNLÜK MOLA!

İSTANBUL hava durumu için korkutan açıklama, kar tekrar geliyor. Bugün ara veren kar yağışı 22 Ocak Cuma tekrar başlayacak ve haftasonu boyunca devam edecek. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin çok altında olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu için bugün en yüksek sıcaklık değeri 5 derece olacak. Cuma gününden itibaren ise kar yağışı devam edecek.

ANKARA HAVA DURUMU KAR YARIN GELİYOR!

ANKARA hava durumu son raporlara göre kar yağışı bugün ara veriyor fakat yağışlar yarın tekrar başlıyor. Sıcaklık değerleri mevsim normallerinin altında. Kar yağışı ise haftasonuna kadar etkili.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu son tahminlere göre kar yarn etkili olacak. Bugün en yüksek sıcaklık değeri ise 1 derece olacak. Gece sıcaklıklar -8 dereceye kadar düşecek.

BURSA HAVA DURUMU KAR BİTTİ SANMAYIN!

BURSA hava durumu kar yine geliyor. Bu sefer haftasonuna kadar etkili olacak. Bursa'da kar yağışı bugün ara veriyor ama perşembe günü tekrar başlayacak.

Bursa için 5 günlük hava raporu

BURSA hava durumu için bugün en yükek sıcaklık değeri 5 derece olacak. Perşembe karla karışık yağmur, cuma günü ise kar yağışı etkili.

YARINA AMAN DİKKAT!

Perşembe günü güneybatıdan itibaren yurdumuzu etkileyen yağışlı sistemin Ege, Marmara’nın güneydoğusu, Batı Akdeniz, İç Anadolu, batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yağışlara neden olması bekleniyor. Yağışların Muğla ve Antalya illerimizde kuvvetli olmak üzere kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesiminde yağmur, Marmara’nın güneydoğusunda karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

CUMA GÜNÜ YENİ SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR!

Cuma günü mevcut yağışlı hava üzerine yurdumuzun Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Cuma günü Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği, yağışların Akdeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yağmur diğer yerlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Soğuk ve genellikle kar yağışlı bu sistemin hafta sonunda da yurdumuzun kıyı Ege ile Marmara’nın batısı dışında tamamında etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Yarın ve Perşembe günü batı bölgelerimizden başlayarak artacak olan hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren Hafta sonunda tekrar azalacağı bekleniyor.