BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu İstanbul sert başladı yarına dikkat!

İSTANBUL hava durumu haftaya sert başladı birçok ilde kar göründü. Meteorolojinin 28.11.2016 tahminlerine göre yurt genelinde Salı gününden itibaren kar yağışı etkili olacak. Ankara, Tekirdağ, Edirne, Kastamonu ve Karabük hava durumu fena.

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara hava durumu sert başladı bu hafta son tahminler kritik. Meteorolojinin 28.11.2016 hava durumu tahminlerine göre yurt genelinde sıcaklık sert düşüyor ve birçok ile yarın yani 28 Kasım Salı günü yılın ilk karı düşecek. Kıyı kesimlerde şiddetli yağışlar görülecek. İç Bölgelerde ve Marmara'nın batısındaki ise yer yer kar yağışı görülecek.

Peki Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Karabük, Kastamou, Bolu, Kocaeli, Düzce, Eskişehir hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU YAĞIŞ BAŞLADI KAR KAPIDA

İSTANBUL hava durumu için son tahminler geldi meteoroloji açıkladı. Dün gece başlayan sağanak yağışlar Perşembe gününe kadar etkisini arttıracak. İstanbul'da henüz kar yağışı yok ama Salı günü yüksek yerlerde yer yer karla karışık yağmur görülebilir. Sıcaklıklar sert düşüyor bugün en yüksek sıcaklık 15 derece olacak, şiddetli yağışlar devam ediyor.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu için son tahminler geldi meteoroloji açıkladı.

ANKARA HAVA DURUMU SALI GÜNÜ KAR GELİYOR

ANKARA hava durumu Salı günü yani yarın kar yağışı başlıyor. Yarın karla karışık yağmur etkili olacak. Çarşamba günü ise Ankara'da kar yağışı etkisini iyice hissettirecek, sıcaklıklar sert düşüyor.

ANKARA hava durumu Salı günü yani yarın kar yağışı başlıyor.

BATIDA SAĞANAK YAĞIŞ BASTIRACAK

Bugün öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Çanakkale ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde, bu gece ve yarın (Pazartesi) Kıyı Ege ve Marmara bölge genelinde görülecek yağışların kuvvetli (21-50 mm), Pazartesi günü ve Salı (29.11.2016) sabah saatlerine kadar İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Manisa çevreleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yarın yani salı günü birçok ilde kar yağışı görülecek. Kar yağışı Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Karabük, Kastamonu ve Bolu'da etkili olacak.

BU HAFTA SOĞUK ETKİSİ ARTTIRACAK YURT GENELİNDE KAR VAR!

Yüksek basınç sisteminin etkisi altında yağışsız bir dönem geçiren ülkemizin, Pazar günü öğle saatlerinden sonra batı kesimlerden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Bu sisteme ilave olarak Salı (29.11.2016) günü, yurdumuzun kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte, özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri yurdumuzun kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölge genelinde kuvvetli, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir çevreleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın: akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şekilde eseceği tahmin ediliyor.

BİLECİK °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

BURSA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren kuvvetli, güney ilçelerde çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

ISTANBUL °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinden itibaren çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde kuvvetli, İzmir ve Manisa çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney kıyılarında güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

IZMIR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

KÜTAHYA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısının çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 19°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 9°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu

MERSİN °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, batısının çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir çevreleri ile öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

KONYA °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

NİĞDE °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

YOZGAT °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde batı kesimleri olmak üzere zamanla bölge genelinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN °C, 12°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

BOLU °C, 6°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

KARABÜK °C, 13°C

Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

ZONGULDAK °C, 12°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Çorum çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARTVİN °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

GÜMÜŞHANE °C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN °C, 18°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

TRABZON °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BİNGÖL °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

HAKKARİ °C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 12°C

Az bulutlu ve açık

GAZIANTEP °C, 13°C

Az bulutlu ve açık

MARDİN °C, 11°C

Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA °C, 16°C

Az bulutlu ve açık