BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81
HABER /  GÜNCEL

Liseli kıza çirkin tuzak

İzmir'de bir liseli kıza kurulan çirkin tuzak okuldan uzaklaştırma ile son buldu

Abone ol

İzmir'in Alsancak semtinde, lise öğrencisi S.Y.'nin, kız öğrenci M.A.'yla uygunsuz görüntülerini, dolaba saklanan kuzenine gizlice çektirip yayması üzerine hem polis, hem de okul yönetimi soruşturma başlattı.

S.Y. ile görüntüyü çeken kuzeni C.B., sevk edildikleri adliye tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Okuldaki disiplin soruşturmasında ise, 5 erkek öğrenci tasdiknameyle okuldan uzaklaştırıldı. Geçen ay Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü'ndeki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde, 3'üncü sınıf öğrencilerden S.Y., sınıf arkadaşlarından M.A. ile gönül ilişkisi kurabileceği konusunda erkek arkadaşlarıyla iddiaya girdi.

İddia sonrasında M.A. ile ilişki yaşamaya başlayan S.Y., genç kızı götürdüğü evinde tuzak kurdu. İddiaya göre S.Y.'nin kuzeni C.B. dolaba saklanıp S.Y. ile M.A.'nın uygunsuz görüntülerini çekti.

S.Y., daha sonra iddiayı kazandığını göstermek için, çektirdiği görüntüleri, bazı öğrenci arkadaşlarıyla sanal ortamda paylaştı. Olay duyulunca adli ve idari soruşturma açıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde aralarında tuzağa düşürülen liseli kızın da bulunduğu 8 öğrencinin ifadesi alındı.

HASTANE SAPIĞININ YAPTIĞINA BAKIN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Özel bir şirkette çalışan H.B. tomografi çektirmek için önceki gün sabah saatlerinde hastaneye gitti. Diğer hastalarla birlikte numara almak için sıraya giren genç kadının arkasına Ercan B. yanaştı.

Sapık, H.B.'ye doğru yaklaşıp sürtünmeye başladı. H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü. Çığlık atan talihsiz kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti.

Sapığı pantolonunun fermuarını çekemeden darp etmeye başlayan öfkeli kalabalık, linç girişiminde bulundu. Güvenlik görevlileri, tacizciyi öfkeli vatandaşların elinden kurtardı. Gözaltına alınan Ercan B., sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Uşak'ta tren çarpması sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları bağışlanan 38 yaşındaki Ahmet Kaya'nın kolları ve sağ bacağı 34 yaşındaki Atilla Kavdır'a, yüzü ise Türkiye'de ilk defa yapılacak olan ameliyatla 19 yaşındaki Uğur Acar'a nakledilecek.

Uşak'ta iddiaya göre 12 gün önce tren yoluna yatarak intihar girişiminde bulunan ve ağır yaralanan tekstil işçisi Ahmet Kaya'nın (38) beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından, doktorlarıyla görüşen ailesi Kaya'nın tüm organlarını bağışlama kararı verdi. Bunun üzerine Antalya'dan yola çıkan özel bir ekip Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen uçakla Uşak'a ulaştı. Uşak Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 3 saat süren bir operasyonla vericiden alınan iki kol, sağ bacak ve yüz kısa sürede Uşak Havaalanı'na getirildi. Antalya'ya dönüş yoluna geçen ekip 1 saat içerisinde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giriş yaptı.

TÜRKİYE'DE İLK OLACAK

23 yıl önce elektrik çarpması nedeniyle iki kolu ve sağ bacağını kaybeden Atilla Kavdır (34) ile bebekken çıkan bir yangında yüzünden yaralanan ve uzun süredir yüz nakli olmayı bekleyen 19 yaşındaki mermer işçisi Uğur Acar doktorlar tarafından ameliyata hazırlandı. Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan ameliyata Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ve Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'ın başkanlık edeceği açıklandı. İki ameliyat da saat 03.30 sıralarında başladı.

İki ameliyata Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görevli Prof. Dr. Serdar Tüzüner, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda görevli Prof. Dr. Necmiye Hadimoğlu ile Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ve Estetik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Özlenen Özkan ile çok sayıda asistan doktor katıldı.

HASTA YAKINLARI HEYECANLA BEKLİYOR

Akdeniz Üniversitesi Organ Nakil Merkezi'nde dün akşam saatlerinden bu yana heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan iki hastanın yakınları da gazetecilerin görüntü almaması için özen gösterdi. Hastane binasından dışarı çıkmayan hasta yakınları gazetecilerin görüşme talebini reddetti.

İZMİR'DE FECİ KAZA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, çırçır fabrikasına girmeye çalışan kamyona yandan çarpan minibüste bulunan 7 kişiden 3'ü hayatını kaybederken 4'ü de yaralandı.

Kaza, dün (Cuma) saat 20.00 sıralarında, Demircilik Köyü yakınlarında meydana geldi. Ödemiş'ten İzmir yönüne sisli olan yolda aşırı hızlı gittiği iddia edilen Volkan Eriş'in (25) kullandığı 45 DY 770 plakalı minibüs, Ödemiş'in çıkışındaki bir çırçır fabrikasının önünde, fabrikaya girmeye çalışan Muammer Çam'ın (52) yönetimindeki 44 HS 020 plakalı kamyona yandan çarptı.

Minibüsün ön koltuğunda oturan Zeliha Efe (26) ile kucağındaki 3 yaşındaki oğlu Poyraz Efe, kaza yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, minibüsteki şoför Volkan Eriş, Zahide Yakanoğlu (33), Çağla Yakanoğlu, (11) Açelya Yakanoğlu (5) ve Aleyna Efe'yi (7), ambulansla, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Açelya Yakanoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Volkan Eriş'te hastanedeki ilk müdahalesinin ardından İzmir Eğitim ve Arıştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan 4 yaralanın da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kazayala ilgili inceleme başlatıldı.

DOKTOR ADAYININ SIR ÖLÜMÜNDE GELİŞME

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan tıp öğrencisi, dün akşam saatlerinde Cebeci'de 9 bıçak darbesi almış ve 4.kattan yere düşmüş bir şekilde ölü bulunmuştu. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede bir intihar mektubu bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan tıp öğrencisi Caner Coşkun, abisi Ramadan Coşkun ile kaldığı 4. katlı evin penceresinden saat 16.30 sıralarında önce bir arabanın üzerine oradan da yere düştü.

Gürültü üzerine dışarı çıkan komşuları yere düşen genci görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Caner Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Coşkun'un boğazında, kollarında ve göğsünde 9 bıçak darbesi tespit edildi. Doktor adayı genç öğrencinin odasında inceleme yapan polis ekipleri, 'Ben iyi bir doktor olamayacağım. 0' dan başlamak çok zor. Artık dayanamıyorum. Ailem arkamdan ağlamasın' şeklinde bir intihar mektubu buldu.

Bulunan mektubun Coşkun'a ait olup olmadığının cinayet büro dedektifleri tarafından araştırıldığı bildirildi.

Coşkun'un ailesinin Bulgaristan göçmeni olduğu ve Bursa'da ikamet ettiği, kendisinin de okul nedeniyle Ankara'da yaşadığı öğrenildi. Tıp öğrencisi Caner Coşkun'un cesedi olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı

ÇANAKKALE'DE VAHŞET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde röntgen teknisyeni Serkan Sevinç, eşi Türkan Sevinç ve çocukları Deniz Sevinç evlerinde bıçaklanmış şekilde ölü olarak bulundu.

Polis, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor

ÜNİVERSİTELİ KIZIN ŞOK ÖLÜMÜ

HABERİ DİĞER SAYAFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Tokat'ta üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Hande Nur Açıkkapı evinde uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Yozgat Bozok Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Hande Nur Açıkkapı, sınavlarının ardından tatil için memleketi Tokat'a geldi. Tacettin ve Abide Açıkkapı çiftinin iki çocuğundan küçüğü olan Hande Nur Açıkkapı, uyuduğu odasında sabah saatlerinde kalkmayınca annesi odasına gitti. Kızına seslenmesine rağmen cevap alamayan anne Abide Açıkkapı nabzını kontrol etti. Nabız atışının olmadığını anlayınca durumu eşi Tacettin Açıkkapı'ya bildirdi. Ardından sağlık ekipleri ve polise haber verildi.

Yapılan ilk incelemede Hande Nur Açıkkapı'nın öldüğü anlaşıldı. Cesedi otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemede Açıkkapı'nın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Yakınlarına teslim edilen Hande Nur'un cenazesi hastane morgundan alınarak Ali Paşa Camii'ne getirildi. Öğle namazı ardından kılınan cenaze namazına yakınları ve cami cemaati katıldı. Cenazede baba Tacettin Açıkkapı, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durdu. Kılınan cenaze namazı sonrası Hande Nur Açıkkapı, Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hande Nur'un lise döneminden arkadaşları ise cenazeyi gözyaşları içerisinde izledi. Talihsiz genç kızın eğitim gördüğü Bozok Üniversitesi de başsağlığı mesajı yayınladı.