BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81
HABER /  MAGAZİN

Hadise'yi şok eden "sevgili" cevabı

Hadise’nin sevgilisinin bir süredir Hande Yener ile aşk yaşadığı iddiaları gündemdeydi. Hadise Hande'nin sevgilisini aradı ve...

Abone ol

Hadise, sevgilisi Sinan Akçıl’ın, Hande Yener’le birlikte olduğu iddialarını araştırmak için bir günlüğüne Belçika’dan İstanbul’a geldi.Vatan'da yer alan habere göre; Hande Yener’in sevgilisi Kadir Doğulu’ya iddiaları soran genç şarkıcı bu yanıtı alınca şoke oldu

Hadise’nin sevgilisi Sinan Akçıl’ın ismi bir süredir popçu Hande Yener ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Taraflar bu iddiayı şiddetle yalanlarken “Biz aşk değil iş ilişkisi içindeyiz” diyorlardı. Ancak bu açıklamadan tatmin olmayan Hadise’nin adeta bir dedektif gibi işin peşine düştüğü ortaya çıktı. Hadise, geçen Perşembe ablası Hülya Açıkgöz ile bu iddianın aslını araştırmak için bir günlüğüne Belçika’dan İstanbul’a geldi. İlk olarak sevgilisi Sinan Akçıl ile konuştu.

Akçıl’ın ’Böyle bir şey yok’ sözlerine rağmen Hande Yener ile de görüşmek istedi. Ama Yener ’Yoğunum’ diyerek güzel şarkıcıyla görüşmeyi reddetti. Hadise son olarak da Yener’in ayrıldığı sevgilisi Kadir Doğulu’yu telefonla aradı ve ’Seninle bu dedikodularla ilgili yüz yüze görüşmek istiyorum“ dedi. Hadise’nin bu teklifine Doğulu’dan olumlu yanıt geldi. Hadise, menajeri Haluk Şentürk’ün Etiler’de bulunan Şen Ajans’daki ofisinde Kadir Doğulu ile buluştu ve iddialara göre ondan şu yanıtı aldı:

Hadise gözünü aç. Benim sevgilimle (Hande Yener) seninki (Sinan Akçıl) birlikte. Hande beni bu yüzden terk etti. “Hadise’nin” Elinde belgen ya da kanıtın var mı?“ sorusuna ise Doğulu ”Kanıtım yok ama biliyorum“ dedi. Doğulu’nun bu açıklamalarının abla Hülya Açıkgöz’ü tatmin ettiği ancak Hadise’nin ise kafasının karışık olduğu öne sürüldü. Ertesi gün sabah erkenden Belçika’ya dönen Hadise’nin karar aşamasında olduğu öğrenildi.

AŞK ACISI ÇEKİYOR

Hande Yener’le 3 yıllık ilişkisinin bitimiyle birlikte aşk acısından 17 kilo veren Kadir Doğulu zor günler geçiriyor.