BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gül'ün Başdanışmanı gece yarısı patladı!

Cumhurbaşkanı Gül'ün koruma şefi ve Başdanışmanı Osman Çangal da sosyal medya savaşına girdi. Hedefi ise tam anlaşılamadı.

Abone ol

Köşk'te köstebek olduğu ve tüm olup biteni Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarına sızdırdığı iddialarının ayyuka çıktığı bu günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başbakanlığı döneminden bu yana yanından ayırmadığı isimden üstü örtülü sert eleştiriler geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Koruma Başkanı ve Başdanışmanı Osman Çangal, twitter hesabı üzerinden gece yarısı şok çıkışlarda bulundu. Çangal, "Dava ahlakı ile ahlaklanmamış olanlar iftira ve yalan çamurunda debelenmeye devam etsinler. Müfterilere tek sözüm; biz birliğin yolcusuyuz" dedi. Çangal'ın bu çıkışı gece ortalığı karıştırdı.

ABDULLAH GÜL'ÜN EN GÜVENDİĞİ İSİM

Osman Çangal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün en yakınındaki isimlerden biri. Hatta Gül’ün en sıkıntılı dönemlerde can güvenliğini emanet ettiği ve o derecede güvendiği bir isim. Çangal, Gül’ün cumhurbaşkanı olmasından sonra Cumhurbaşkanlığı’nın Koruma Başkanlığı görevine getirildi. Gül’ün imzasını taşıyan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Başyaver ile aynı seviyede bir konuma sahip oldu. Çangal, Köşk kadrosuna geçerek Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosundan da ayrıldı. Gül, görevindeki son günlerinde Osman Çangal’ı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı görevine atadı.

ÖNCE SÜPER KUPA MAÇI TEPKİSİ

Gül’e bu kadar yakın bir isim olan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı görevine yeni getirilen Çangal’ın bu gece Twitter hesabından paylaştığı mesajlar ilgi çekti. Birinci mesaj Süper kupa maçı çerçevesinde FB – GS maçıyla ilgiliydi. Ancak diğer mesajları farklı algılara neden oldu. Çangal, twitter hesabındaki ilk mesajında, “Bir süper kupa maçı izledik ancak nezaket ve centilmenlikten çok uzaktı:(( sahada hertürden yabancı maddeye şahit olduk:(“ diye yazdı.

MÜFTERİLER ÇAMURDA DEBELENMEYE DEVAM EDİN

Sonraki mesajları ise şöyleydi:
*Dava ahlakı ile ahlaklanmamış olanlar iftira ve yalan çamurunda debelenmeye devam etsinler. Müfterilere tek sözüm; biz birliğin yolcusuyuz.
*Kişisel sorunlarımıza,kinlerini iftiraları katık edenler bilsinler ki, hak bildiğimiz yoldan dönmedik, dönmeyeceğiz.

screen-shot-2014-08-26-at-10.00.32-am.png