BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

GS Store saldırısıyla ilgili ilk açıklama

Antalyaspor’un 48. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında bir grup taraftarın GS Store mağazasına saldırısına ilişkin konuşan Kulüp Basın Sözcüsü...

Abone ol

Antalyaspor’un 48. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında bir grup taraftarın GS Store mağazasına saldırısına ilişkin konuşan Kulüp Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu, olayın tüm taraftar ve takıma mal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Antalyaspor’un 48. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında bir grup taraftarın GS Store mağazasına saldırısına ilişkin Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu, açıklamada bulundu. Yaşanan olayın üzücü bir olay olduğuna dikkat çeken Kendiroğlu, "Yaşanan olay gerçekten üzücü. Hiç yaşanmamasını isterdik. Maalesef bu türden olaylar her camianın içerisinde yaşanabilir. Ama bu olayı tüm takıma ve taraftara mal etmemek lazım. Suçluların tespiti ve cezalandırılması için Antalya Emniyet Müdürlüğü ile irtibat halindeyiz. Elimizden geleni biz de yapıyoruz. İlerleyen günlerde olayın yaşandığı GS Store mağazasını ziyaret etmeyi planlıyoruz" dedi.
(İHA)