BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96
HABER /  GÜNCEL

Mancini’den hemşehrisine tam not

Galatasaray ile yolları ayrılan İtalyan teknik adam Roberto Mancini, yerine göreve gelen vatandaşı Cesare Prandelli’nin sarı-kırmızılı takım...

Abone ol

Galatasaray ile yolları ayrılan İtalyan teknik adam Roberto Mancini, yerine göreve gelen vatandaşı Cesare Prandelli’nin sarı-kırmızılı takıma 20. şampiyonluğunu kazandıracağını söyledi.
İtalyan basınına konuşan Roberto Mancini, Prandelli ile konuştuğunu belirterek, “Kendisine ‘Dünyanın en güzel şehrinde, büyük bir kulüpte çalışmaya gidiyorsun’ dedim. Cesare, Galatasaray ile şampiyonluğa oynayacak çünkü sezon öncesi hazırlık dönemi geçirecek. Ben sezon ortasında gelmiştim, daha fazlasını yapamazdım. Türkiye Kupası’nı kazanarak güzel bir final yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

“20. ŞAMPİYONLUĞU KAZANACAKTIR”
Prandelli’nin sarı-kırmızılı takımdan gelen teklifi kabul etmesinin doğru bir karar olduğunu ifade eden Mancini, “Prandelli Galatasaray’a 20. şampiyonluğunu kazandıracaktır. Felipe Melo ve Sneijder gibi oyuncuları var. Ona çok yardımcı olacaklardır. Büyük bir deneyim yaşayacak” diye konuştu.
(İHA)