BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Gölmahal'de ön talepler toplanıyor

Gölmahal Villaları'nda sosyal tesis ve market işletmesi için ön talepler toplanıyor.

Abone ol

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği Gölmahal Villaları’nda sosyal tesis ve market işletmeleri için ön talepleri toplamaya başladı.

10.000 metrekarelik alanda içinde tenis kotları, basket sahası, kapalı ve açık Yüzme havuzları, restoranı, Fitness Center'ı olan sosyal tesise sadece Gölmahal sakinleri değil dışardan da üye alınabiliyor. Sağladığı bu kolaylıkla işletmecisine site sakinleri dışında da bir müşteri portföyüne ulaşma imkanı veren sosyal tesis, bölgenin yeni buluşma noktası olmaya aday. Gölmahal Villaları'nda, fiyatlar villaların şerefiyesine göre 1.395.000 $'dan başlıyor.

Gölmahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye'nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan GölMahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.

Akıllı ev otomasyon sistemine sahip olan villalar, sahiplerine yaşamı kolaylaştırıcı birçok detay ve Konfor sunuyor.

Sahip olduğu özelliklerle ayrıcalıklı ve heyecan dolu bir yaşamın kapısını açan GölMahal Villaları'nda 10.000 metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları, açık - kapalı Yüzme havuzları, türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.

Ayrıca, 4.000 metrekarelik alanda içinde çocuk parkı bulunan rekreasyon alanı, site ortasında Gölet, jeneratör, su deposu, paratonerler, artezyen kaynağı ve Yangın hidrantları da bulunuyor.

Gölmahal iletişim bilgileri

Web : www.golmahal.com/

Tel : 0212 886 28 63