BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'dan gurbetçi kaleci hamlesi

Galatasaray, Standard Liege’de forma giyen Türk kaleci için Belçika'ya uçtu.

Abone ol

Adnan Sezgin dün apar, topar Belçika’ya giderek Standard Liege ile masaya oturdu. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki Türk kaleci için 2 milyon euro teklif etti

Sarı-kırmızılı takımla birlikte Gaziantep’e giden Sportif Direktör Adnan Sezgin, dün sabah Sinan Bolat transferi için apar, topar Belçika’ya uçtu.

Mliliyet'ten Nevzat Dindar imzalı habere göre Sezgin, Standard Liege’li yöneticilerle bir araya gelerek 22 yaşındaki başarılı file bekçisini resmen istedi. Adnan Sezgin’in, 1.88 boyundaki Sinan’ın bonservisi için 2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Standard Liege’de banko forma giyen Sinan’a ise yıllık 1 milyon euro önerdiği vurgulandı.

Ufuk ve Aykut’un performanslarından memnun kalmayan Hagi’nin sezonun ikinci yarısında kaleyi Sinan Bolat’a teslim etmek istediği ve transferin bitirilmesi için bastırdığı kaydedildi. Standard Liege, Cim-Bom’un teklifini kabul ederse, transfer kısa süre içinde bitecek.
Bu arada Galatasaray, Gaziantepsporlu Murat Ceylan ve Orhan Gülle’ye de kanca attı. Aslan’ın, genç oyunculara karşılık Ali Turan, Serdar Özkan ve Musa Çağıran’ı önerdiği ileri sürüldü.