BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'dan federasyona çağrı

GS TV'ye konuk olan Ali Dürüst federasyondan soruşturmanın bir an önce neticelendirmesini istedi...

Abone ol

Transfer çalışmaları hakkında kısa bilgi veren Dürüst, "Transfer çalışmaları devam ediyor. Önümüzde bir süreç var. Avrupa'daki ekonomik belirsizlik de fırsatlar doğurabilir. Belkiyoruz. Kaleci transferi de bitmek üzere." dedi.

"Politika bile bu işin gerisinde kaldı. Bu bile ne kadar vahim olduğunun göstergesi diyen" Ali Dürüst, Kulüpler Birliği toplantısı ve sonrasında yaşananlar için de şunları söyledi:
 
"Beni oraya başkan ve yönetim gönderdi. Orada herkes 'Bir kaos var ve bu kaostan çıkmak lazım. Bunu çözecek olan TFF'dir, ivedilikle bunu çözmeli' dedi. Orada TFF de vardı... Tabii ki bize ne karar alacaklarını söylemediler. Biz bir bildiri yapıp oradan ayrıldık. Sonra TFF toplantısını yaptı ve bir açıklama geldi, liglerin başlamasıyla ilgili. Esasında bizim deklarasyonumuz TFF'yi destekler nitelikteydi. Ama belki bu kamuoyunda yanlış anlaşıldı. Biz G.Saray olarak bu olayın bir an önce sonuçlanmasını bekliyoruz. Tememennimiz bu insanların aklanması. Ve en büyük temennimiz yarışa beraber girmek. Biz nedenlerden çok sonuçlarla ilgileniyoruz ve bir an önce temiz bir sayfa açılıp bu yarışın başlamasını bekliyoruz. TFF ile aramızda bir sorun yok. Zaten bizim deklarasyonumuzu doğrulayan da bizim o açıklamamızdan sonra yeni olayların yaşanması ve Beşiktaş'ın da hemen bir tavır alması oldu."