BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96
HABER /  GÜNCEL

Fuat Avni'den cemaate MİT uyarısı!

Tahşiyeciler operasyonunu saatler önce duyuran Fuat Avni, bu kez cemaati MİT için uyardı. İşte Fuat Avni'nin o tweetleri;

Abone ol
İstanbul merkezli 'Tahşiyeciler' operasyonunu önceden duyuran Fuat Avni, sokak eylemleri konusunda cemaati uyardı. MİT mensuplarının kalabalığın arasına karışarak polise ve medyaya saldıracağını iddia eden Fuat Avni, bir operasyonun da merkez medyaya düzenleneceğini söyledi.

Operasyonları önceden duyurarak twitter'da hatırı sayılır bir takipçiye sahip olan Fuat Avni, cemaati MİT konusunda uyardı. Avni attığı üst üste mesajlarla, protestoların hükümeti rahatsız ettiğini söyledi MİT'in yeni operasyonlar için devreye sokulduğunu ileri sürdü. İşte Fuat Avni'nin o tweetleri;

1. Operasyonun dış dünyadaki yankısı iyice delirtti. Ala bugün talimat üstüne talimat almaktan usandı.
 
2. Zaman Gazetesi'ne giden ekibin ilk gidişte Ekrem Dumanlı'yı gözaltına almamasıyla ekibin başındaki müdürün ipi çekildi.
 
3. İstihbarat Şube Mdr Edip Vural, KÇG ekibine 'Dinlemeleri online takip edin, her hareketi izleyin, yanlış yapacaklardır' talimatını verdi.

125.20141214223131.jpg 
 
4. Akşam üzeri Mustafa Çalışkan, Ahmet M. Turanlı, Edip Vural, Kayhan Ay, Selami Altınok'un odasında gizli bir toplantı yaptı.
 
5. Toplantının konusu tedbirlerin üst seviyede olması. Kendi yaptıkları taşkınlık yapacaklar ihbarı tutmadı.
 
6. 8000 bin kişilik Çevik Kuvvet ve Özel Hareket Timleri'nin izinleri iptal edildi. Altınok helikpterlerin de havalanmasını istedi.

25.20141214223216.jpg 
 
7. 1 Mayıs eylemlerine hazırlık yapar gibi planlama yapıldı. Zaman Gazetesi'nin önünde 800 Çevik Kuvvet, gaz bombası ve Tomalar bekletiliyor
 
8. Sokak eylemlerinden ödü kopan Tiran'ın, evinin önünde eylem olur düşüncesine binaen, 200 Çevik Kuvvet de buraya sevk edildi.
 
9. Protestoların demokratik olması oyunlarını bozdu. Kuran, Cevşen okuyanlara su sıkmak için alternatif plan devreye sokuldu.
 
10. MİT elemanları cemaat mensubuymuş gibi ellerinde Kuran'la Zaman ve Çağlayan önüne giderek polise ve yandaş medyaya saldıracak.
 
11.Halkı galeyana getirmeyi amaçlıyorlar.MİT provakasyonunu haber yapacak Sabah muhabiri Altınok'un odasındaki toplantının bitimini bekliyor
 
12. Yandaş muhabirler diğer polislerin bile mahremiyetinden dolayı giremediği İstihbarat'ın koridorlarında cirit atıyor.
 
13. Sipariş haber için sıraya giren Merkez Medya'nın uzun saçlı muhabirine bugün servis yapılmadı, yapılmayacak. Çünkü sıra Merkez Medya'da
 
14. Merkez Medya'ya yapılacak operasyonun dosyası elimde. Zamanı gelince paylaşıp deşifre edeceğim
 
15. Güzel insanlar, Allah'a yalvarmaya devam. Tiran'ın ve Tiran'a yalvaranların sonu yakındır.