BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.440,57
HABER /  GÜNCEL

Flaş iddia! Adnan Hoca ekibine ikinci dalga operasyon geliyor

ADNAN Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik yapılan soruşturmanın ikinci dalgası yolda. Ayrıntıların deşyifre olmaması için az polisle yapılan operasyonda ikinci dalga daha geniş çaplı olacak.

Abone ol

ADNAN Oktar ve grubuna yönelik yapılan soruşturmanın ikinci dalgası yolda. Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 11 Temmuz'da Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonun deşifre olmaması için büyük bir gizlilik içinde yürütüldüğü ortaya çıktı.

Operasyon bilgisinin çok az polisle paylaşıldığı ve yardım alınan kurumların da sınırlı sayıda tutulduğu öğrenildi. Büyük bir gizlilikle yapılan ve 187 kişinin gözaltına alındığı operasyonun ileriki günlerde ikinci dalgasının yapılacağı ve şüpheli sayısının daha fazla artabileceği belirtildi.

Kedicikler itirafçı oldu! 40 savcı görevli! Anlatılanlar iğrençKedicikler 'itirafçı' oldu! 40 savcı görevlendirildi anlatılanlar iğrençKedicikler 'itirafçı' oldu! 40 savcı görevlendirildi anlatılanlar iğrençKedicikler 'itirafçı' oldu! 40 savcı görevlendirildi anlatılanlar iğrençHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN