BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  GÜNCEL

Feherbahçe'den Lucas Neill açıklaması

Fenerbahçe'nin Galatasaraylı futbolcu Neill'ı transfer etmek istediği yönündeki haberler üzerine yönetim açıklama yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Galatasaraylı futbolcu Lucas Neill'ın transferiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün iki gazetede yer alan haberde, Fenerbahçe'nin Galatasaraylı futbolcu Neill'ı transfer etmek istediği, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ı arayarak bizzat ricada bulunduğunun öne sürüldüğü kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

''Haberde daha da ileri gidilerek, Kazım konusunda Galatasaray'a sağlanan kolaylığa karşılık Neill transferinde jest beklediğimiz iddia edilmektedir. Neill'ı transfer etme düşüncemiz ve girişimlerimize dair iddia baştan aşağıya uydurma ve yalandır. Kaldı ki Kazım transferinde de Galatasaray'a kolaylık sağlamak gibi bir durum da söz konusu değildir. Kulübümüz Kazım ile olan sözleşmesini feshetmiştir, sporcu da bunun ardından gidip Galatasaray ile anlaşmıştır.''