BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fatih'te cinsel taciz cinayeti!

Fatih'te bir kişi sevgilisine tacizde bulunduğunu iddia ettiği ev sahibini bıçakladı

Abone ol

Fatih Kumkapı’da, Ermeni uyruklu Grigor I, birlikte yaşandığı kız arkadaşı Sedu B’e cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü ev sahibi Cemal Tezel’i bıçaklayarak öldürdü.

Bavullarını toplayıp kaçmaya çalışan Grigor I. ile Sedu B. vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler tarafından yakalandı. Polise verdiği ilk ifadesinde cinayeti itiraf eden Grigor I.(33) ile kız arkadaşı Sedu B. (20) ev sahibi Cemal Tezel’i taciz ettiğini ve bu yüzden screen-shot-2012-07-26-at-8.54.12-am.pngöldürdüğünü söylediği belirtildi.

KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI

İddiaya göre olay, saat 01.00 sıralarında Kumkapı, Şahsuvar Bey Mahallesi, Işın Sokak numara 13’de meydana geldi. Ermeni uyruklu Grigor I, kız arkadaşı Sedu B’i cinsel tacizde bulunduğu gerekcesiyle evsahibi Cemal Tezel’i (49) evine çağırdı. Eve giden Cemal Tezel ile Grigor I, arasında tartışma başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Grigor I, Cemal Tezel’i bıçakladı. Evden gelen gürültü üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, bavullarıyla kaçmaya çalışan Grigor I. ile Sedu B. gözaltına altına alarak Kumkapı Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis, Cemal Tezel için olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Cemal Tezel’in öldüğünü belirledi. Grigor I. polise verdiği ilk ifadesinde, Cemal Tezel’i kız arkadaşı Sedu B.’ye cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüğünü söylediği belirtildi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Cemal Tezel’in cesedi Adli Tıp Kuruma’na götürüldü.

Cemal Tezel’in yakınları sinir krizi geçirirke, çevrede yaşayan vadantaşlar ise çiftin Tezel’in kiracıları olduğunu belirttiler.

TATİL EĞLENCESİ HAYATINI KARARTTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KAFASINI ÇARPINCA...

Muğla’ya tatil için gelen Hollandalı 4 arkadaş su parkına gitti. Kaydıraktan kayan Smits’e görevlilerin izin vermemesine rağmen arkasından gelen arkadaşı çarptı. Genç kafasını çarpınca hayatı karardı

Hollanda’da bina izolasyon işleriyle uğraşan 22 yaşındaki Jacobus Smits’in, Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki tatil keyfi, acıyla son buldu. Smits, eğlenmek için gittiği su parkında kaydıraktan kaydıktan sonra başını havuzun beton kenarına çarptı ve boynu kırılınca felç kaldı. Hastanede, bir an olsun başından ayrılmayan sevgilisi Danique Wynen’in ilgisiyle yaşama tutunmaya çalışıyor.

Hollandalı Jacobus Smits, geçen 18 Temmuz’da, ülkesinden yola çıkıp, aralarında sevgilisi Danique Wynen’in de bulunduğu arkadaş grubuyla tatil için Marmaris’e geldi. Smits ve arkadaşları, geçen pazar günü, ilçedeki Kemal Elgin Bulvarı Şahin Tepesi’nde bulunan su parkına gitti. Arkadaşlarıyla eğlenen Smits, bir ara kaymak için su kaydırağına çıktı. İddiaya göre, kaydırağa yüzüstü yatan Smits, 25 metre yükseklikten kaydı. Hemen ardından kayan başka bir kişi ise havuzdaki suyun içinde bulunan Smits’in üzerine düştü. Başını havuzun beton kenarına çarpan ve suyun üzerinde hareketsiz kalan Smits hastaneye kaldırıldı. Hollandalı turistin boynunun 5’inci omurunda kırık olduğu belirlendi.
İzmir’e sevk edildiğinde boyundan aşağısı felç olan Jacobus Smits, hemen Prof. Dr. Kemal Yücesoy tarafından ameliyata alındı

Başarılı geçen operasyonun ardından oturabilir duruma gelmesi sağlanan ve hastanede tedavisine devam edilen Smits’in sevgilisi Danique Wynen ise bir an olsun başından ayrılmadı.

ARKADAŞI İTİRAF ETTİ

Öte yandan, Hollandalı 22 yaşındaki Makiel Adriannus Wilhelmus Voetel, Marmaris Çarşı Polis Merkezi’nde verdiği ifadesinde, Jacobus Smits’in başını havuzun beton kenarına çarpmasına arkadaşı 23 yaşındaki Van Doorn Henricus Marinus Martinus’un neden olduğunu söyledi.
Voetel, polise verdiği ifadesinde, “Biz yan yana sıralı dört su kaydırağından kayarken Martinus’un, Jacubus Smits’in arkasından kaymasına izin verilmedi. Ancak Martinus buna rağmen kaydı. Biz havuza düştükten kısa bir süre sonra Martinus, Smits’in üzerine düştü ve ayağıyla kafasına vurdu. Smits de kafasına betona vurdu” dedi.
Olayı doğrulayan Martinus hakkında, ’Taksirle adam yaralamak’ suçundan işlem başlatıldı. Martinus’un ifade vermeden ülkesine döndüğü de öğrenildi.

DÜŞERKEN AYAĞIYLA VURDU

Cankurtaran Mehmet Kızılçık yaralı turisti havuzdan çıkardıktan hemen sonra Marmaris Devlet Hastanesi’ne gönderdiklerini söyledi. Olaya tanık olan su parkı görevlisi Yağmur Selin Güngör de “Dört Hollandalı, sıralı dört kaydıraktan kaymak istedi. 5’inci kişiyi arkadaşının arkasından kaymaması konusunda uyardım. Ancak beni dinlemedi, kafasını çarpan kişinin hemen ardından kaydı. Havuza düşerken ayağıyla arkadaşının kafasına vurdu. Arkadaşı da kafasını havuzun kenarına çarptı” dedi.


TATİLE GELDİ ADAM ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, gurbetçi 37 yaşındaki Bahadır Yağızer, tartıştığı 27 yaşındaki Mahir Bilek'i boğazını keserek öldürdü. Polis tarafından suçüstü yakalanan Yağızer, Bilek'i haraç istediği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Almanya'dan bir süre önce tatile gelen Bahadır Yağızer, bugün saat 13.30 sıralarında, Menemen Şehir Parkı'nda yanına gelen Mahir Bilek ile tartışmaya başladı. Tartışarak 50 metre ilerdeki Atatürk Caddesi'ne kadar gelen Yağızer ve Bilek arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Yağızer, cebinden çıkardığı bıçakla Bilek'i çevredekilerin şaşkın bakışları arasında boğazının iki yerinden keserek yaraladı. Bu sırada devriye görevi yaparken olayı farkeden polis ekipleri, kavgayı havaya ateş ederek ayırdı. Aşırı kan kaybeden Bilek, ambulansla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda yaşamını yitirdi. Elindeki bıçakla yakalanan Bahadır Yağızer, gözaltına alındı. Yağızer'in kendisini gözaltına alan polislere, "Haraç istedi, vermeyince tartışma çıktı. Bıçakladım" dedi. Bahadır Yağızer'in polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.