BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,54
MEDYA

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Bebeğin babası Murat Özbakan mı?

Esra Erol'da Caroline’in bebeğinin babası kim belli oldu mu? Daha önceden Kısmetse Olur programına katılan Murat Özbakan ile Caroline arasında yaşanan bebek krizinde son nokta nasıl kondu? Peki bebeğin gerçek babası kim?

Esra Erol yeni formatı ile birlikte sevenlerinin karşısında olmaya devam ederken yeni sezonun ilk günlerinden bu yana konuşulan konulardan bir tanesi de Murat Özbakan ile Caroline’nin yaşadığı evlilik ve bu evlilik içerisinde yaşanan krizler olmuştu.

Kendini Caroline olarak tanıtan ve gerçek ismi Seda Avcı olan Caroline’in kendisini kandırdığını ve 3 aylık bebeğinin de babasının kendisi olmadığını iddia eden Murat’ın iddialarının ardından Seda Avcı’nın yakın arkadaşlarından olan Yasemin Hanım da canlı yayına bağlandı ve kuaför Murat ile yaşanan evlilikten 15 gün önce Seda Avcı’nın çantasında hamilelik testinin olduğunu belirtti.

Bu iddialar ve söylemlerin ardından DNA testi yapılmasına karar verildi ve sonucun açıklanmasını beklenmeden Seda Avcı bebeğin gerçek babasının Murat Özbakan olduğunu açıkladı.

Daha önceden Kısmetse Olur programına katılan Murat Özbakan’ın Seda Avcı ile ilişkiye girdiği ve bebeğin babası olduğu iddiaları karşısında Murat Özbakan bu iddiaları net bir dille yalanladı.

Sitene Ekle