BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,87
ALTIN 2.485,75
GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'na derdini anlatırken...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde, şehit Astsubay Mustafa Acar ve şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ailelerini ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretler için Çorum'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından Sungurlu ilçesinde karşılandı. Kılıçdaroğlu, ardından karayoluyla geçtiği Çorum kent merkezinde Organize Sanayi Bölgesi'nde özel bir işletmeyi ziyaret ettikten sonra Osmancık ilçesinde 24 Haziran 2016'da Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin otomatik silahlarla askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın ailesini ziyaret etti.

Ziyaret çıkışında emekli olduğu belirtilen Şaban Taşlı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na "Genel Başkanım emeklilerin hali perişan" diye seslendikten sonra bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaşlı adamın sedyeye taşınmasına Kılıçdaroğlu da yardım etti. Yaşlı adam ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Batman'ın Kozluk İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin şehit ettiği müzik öğretmeni 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

Sitene Ekle