BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Esra Erol'un ağzını açık bırakan iddia

Esra Erol'un programındaki damat adayının nişanlı olduğu ortaya çıktı. Telefonu bağlanan genç kız adayın tüm ipliğini pazara çıkardı.

Abone ol

İNTERNET HABER (ÖZEL İÇERİK) - FOX TV ekranlarına taşınan Esra Erol'un çöpçatan programında damat adayı skandalı patladı.

Programda eş arayan Onur'un nişanlı olduğu canlı yayına bağlanan genç kızın açıklamaları ile ortaya çıktı.

TALİPLİ SANDI ŞOK OLDU

İlk bağlantıda genç kız yayını Onur'a talip olmuş gibi aradı. Ancak ilk saniyeden itibaren stüdyodakilere şok yaşattı. Melek isimli genç kız "Hala benim parmağımda yüzüğün var" deyince Esra Erol "ne dedi, ne dedi" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Genç kızın telefon bağlantısı kesilince ünlü spiker yeniden bağlantı kurulmasını istedi.

O BENİM NİŞANLIM NASIL ORAYA ÇIKAR?

Yeniden yayına bağlanan genç şaşkına çeviren şöyler anlattı;

-"Biz Onur Bey ile 2 yıldır beraberiz. İlk yıl flörtle geçti, bir yılın sonunda nişanlandık. Bu aileler arasında yaşanmış bir nişan. Son bir ay içinde aramızda ufak bir tatsızlık geçti ama ayrılmadık. Hala yüzüklerimiz parmağımızda. Kendisini canlı yayında görüncü şaşırdım.
Sebep neydi oraya çıkacak? Niye yüzüğü atmadın? Düne kadar beni arayan bir insan kendisi... Görüşmek istediğini söyleyen bir insan...



ONUR İNKAR ETTİ

Duydukları karşısında renkten renge giren Onur ise Melek ile ilişkisi olmadığını ve onu tanımadığını iddia etti. Genç kız ile konuşan Onur şu karşılığı verdi;

-"Benim babamı tanıyor musunuz? Benim babam ne iş yapıyor? Benim babam 4 yıl önce vefat etti. Şu an yalan söylediğiniz o kadar açık ki..."
Genç kız sorulara yanıt vermeyerek , "Esra Hanım babam sizinle görüşmek istiyor" dedi

GENÇ KIZ YALAN MI SÖYLÜYOR?

Nişanlı oldukları konusunda ısrarlı olan genç kızın tutumu karşısında Esra Erol'un da kafası karıştı. Onur ise kendini bir türlü temize çıkartamadı ve tanımadığı iddialarını dile getirdi.

Bunun üzerine Esra Erol "Bak Onur, ne sen doğru söylüyorsun diyebilirim, ne Melek doğru söylüyor. Benim için eşitsiniz şu anda" karşılığını verdi. Esra Erol çareyi nişanlı olduklarını iddia eden genç kızı yüzleşmek üzere stüdyoya çağırdı. Genç kız da pazartesi günü elindeki görüntüler ve fotoğraflarla geleceğini açıkladı.