BIST 10.527
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.421,59
HABER /  DÜNYA

F.Bahçeli futbolcular iddialı konuştu

Fenerbahçeli futbolcular Moussa Sow, Caner Erkin ve Mehmet Topal, hafta sonunda oynayacakları Galatasaray derbisini kazanmak istediklerini s...

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcular Moussa Sow, Caner Erkin ve Mehmet Topal, hafta sonunda oynayacakları Galatasaray derbisini kazanmak istediklerini söyledi.
Sarı-lacivertli futbolcular, Fenerbahçe kulüp tarafından hazırlanan "Fenerbahçe Gazetesi Maç Günlüğü" kitapçığına hafta sonu kendi evinde oynayacağı Galatasaray derbi maçının yorumunu yaptılar.

"PUAN FARKINI ARTTIRACAĞIZ"
Galatasaray maçını kazanarak puan farkını arttıracaklarını belirten Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, "Kadıköy’de Galatasaray’a karşı uzun zamandır kaybetmiyoruz. Yarın da kazanacağımızı ümit ediyorum ve kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah hem iyi bir skorla hem de daha da önemlisi iyi bir futbolla kazanırız. Temennim budur. Bu maçların atmosferi çok daha farklı oluyor, tüm dünyanın yakından takip ettiği maçlara insan istese de istemese de çok iyi şekilde konsantre oluyor. Hocamızın verdiği taktikle bu maçı kazanacağız. Taraftarlarımız bizi her zaman olduğu gibi sabırla panik yapmadan maçın sonuna kadar desteklesinler. Şundan emin olsunlar ki, maçın bitiş düdüğüne kadar, o kutsal formayı terimizin son damlasına kadar ıslatacağız. Taraftarlarımıza yarın da Fenerbahçe Tarihi’ne kazılmış bir zafer yaşatacağız. Biz, çok maçı son saniyede de olsa kazanmasını bilen bir takımız. Bu maçı da alarak puan farkını artıracağız" şeklinde konuştu.

"SIKICA KENETLENMİŞ BÜYÜK BİR TAKIMIZ"
Fenerbahçe’nin Senegalli yıldız futbolcusu Moussa Sow, sıkıca kenetlenmiş büyük bir takım olduklarını vurgulayarak, "Türkiye’nin en büyük derbi maçına çıkıyoruz. Herkes, heyecan ve merakla bu maçı bekliyor. Biz de sabırsızlıkla bu maçı bekliyoruz ve kazanmak istiyoruz. Gerçekten bu maç oyuncular için, bizler için, kulüpler için ve taraftarlar için çok heyecan verici bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe’ye geldiğim ilk sezon Galatasaray’la oynadığım ilk derbide çok güzel bir gol atmıştım. Böyle maçlarda gol atmak çok güzel. Bu maçta da tabii ki gol atmak istiyorum, ama önemli olan kazanmak. Çünkü biz birbirine sıkıca kenetlenmiş büyük bir takımız. Tüm arkadaşlarımın katılımı ile Fenerbahçe olarak Galatasaray’ı yenmek çok daha güzel olacaktır. Taraftarlarımız da bu maçın önemini en az bizim kadar biliyorlar, onlar da tribünde bizimle beraber olacaklardır. 90 dakika boyunca ilk saniyeden son saniyeye kadar destek bekliyoruz. Çok sıcak bir atmosferin bizi beklediğini biliyoruz ve böylesine bir atmosferde onları mutlu etmek için gereken her şeyi yapacağız" diye konuştu.

"GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
Galatasaray’ı yenerek, yakaladıkları galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirten Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal, "Bugün Galatasaray’la oynayacağımız maç, Türkiye’de ve dünyada çok önem verilen bir derbi maçıdır. Bu maçların genelde favorileri yoktur, fakat uzun zamandır sahamızda kaybetmemiş olmamız bizi hep bir adım öne çıkarıyor. Biz, camiamızın ve taraftarlarımızın bu maça ne kadar çok önem verdiğinin bilincindeyiz. Hafta içinde çalışmalarımızı hocamızın bize verdiği bilgilere göre yaparak bu maça çok iyi hazırlandık. Takım olarak gayet iyi durumdayız. Galibiyet serisine Galatasaray’ı da yenerek devam etmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi Fenerbahçeliliğe yakışır şekilde hareket ederek tüm oyuncular olarak tek yumruk halinde galibiyete uzanmaya çalışacağız. Taraftarlarımız bizleri her zaman olduğu gibi desteklesinler. Maç sonunda onların mutlu olmaları için elimizden gelen her şeyi yaparak, bu derbiyi kazanacağız" ifadelerini kullandı.
(İHA)