BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
HABER /  DÜNYA

’Ertuğrul Sağlam’ ismi yaşatılacak

Bursaspor’un 2010 yılında elde ettiği şampiyonluğun ardından efsane teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın adının yaşatılması için Osmangazi Bel...

Abone ol

Bursaspor’un 2010 yılında elde ettiği şampiyonluğun ardından efsane teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın adının yaşatılması için Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde sona gelindi.
Hedeflerinin Bursa’yı sporun ve sporcunun merkezi haline getirmek olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, en kısa zamanda Ertuğrul Sağlam Spor Tesisinin de hizmete açılacağını söyledi.
Osmangazi’ye ve Bursa’ya onlarca tesisin temelini atan ve birçok tesisi de hizmete açan Osmangazi Belediyesi, her geçen gün hizmet çıtasını yükseltiyor. 8 bin metrekarelik alanda tenis kortları, fitness salonu ve yüzme havuzunun bulunduğu spor tesisinde incelemelerde bulunan Dündar, "Bursa’daki insanlarımızın faydalanması için atıl durumda olan yerleri belediyeye kazandırarak spor tesisleri inşa ediyoruz. Bursaspor’u şampiyon yapmış hocamızın ismini verdiğimiz Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi de bunlardan bir tanesidir. 2 tane kapalı tenis kortu, iki tane açık tenis kortu ve antrenman bölümü ile yan taraftaki binada fitnes merkezinin olduğu 2 katlı ve hemen onun yanında da çocuk yüzme havuzunun bulunduğu bir spor kompleksi halinde inşa ediyoruz. 1 ay içerisinde açmayı hedeflediğimiz spor tesisini bize maliyeti 2 milyon 500 bin lira oldu" dedi.

“HER YAŞTAN İNSAN SPOR YAPABİLECEK”
Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nin aktif bir şekilde her yaştan insanın gelip spor yapabileceği bir mekan olarak tasarladıklarını ifade eden Dündar, “Tabi ki sporcular da buraya gelecekler. Osmangazi’nin birçok noktasında buna benzer tesisler yapıyoruz. Burası bittiğinde de yeşillikler içerisinde güzel bir tesis ortaya çıkmış olacak. Hedefimiz Bursa’yı sporun ve sporcunun merkezi haline getirmek. Yapmış olduğumuz tesislerle de bu çalışmaları göstermiş oluyoruz. Bu tesisler hakikaten ciddi ve tüm vatandaşların spor yapmasına imkan veren halka açık ve halkın daha sağlıklı olması adına yapılmış tesislerdir. Bu tesislerin Osmangazi’ye Bursa’ya hayırlı olması diliyorum" dedi.
(İHA)