BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal'ın Fener'e gelmesi için tek şartı var

Fenerbahçe'de Comolli'nin göreve devam etmesi durumunda Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’den gelecek teklifi kabul etmeyecek.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında sahasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalmasından sonra Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, harekete geçti. Dün erken saatlerde kulübe gelen Başkan Koç, ikinci Başkan Semih Özsoy ile birlikte takımdaki son durumu masaya yatırdı.

Teknik Direktör Koeman’ın performansından memnun olmayan ikili, yeni teknik adam konusunda da çalışmaları sürdürdü. Ersun Yanal, Daum gibi önemli isimlerin gündeme geldiği toplantıda net bir karar alınmadı. Ali Koç’un bu hafta sonuna kadar bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor. 

ALİ KOÇ COMOLLI'DEN MEMNUN
Akşam'da yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından eleştirilen Sportif Direktör Comolli konusu da dünkü toplantıda masaya yatırıldı. Başkan Koç’un, Fransız spor adamının çalışmalarından memnun olduğu belirtildi. Comolli’nin de yurt dışında bazı teknik adamlarla görüşmeler yaptığı öğrenildi.

YANAL, COMOLLİ’Yİ KABUL ETMEZ
Tecrübeli futbol idarecisinin kısa bir süre içinde Sarı-Lacivertli yönetime bir rapor sunması bekleniyor. Fransız spor adamının göreve devam etmesi durumunda Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’den gelecek teklifi kabul etmeyeceği biliniyor. Yanal, 6 aylığına yapılacak teklife de 'evet' demeyeceği gibi göreve gelmesi halinde Comolli ile çalışmayacak.

KADRO DIŞI TOPÇULAR AFFEDİLMEYECEK 
Yapılan kritik zirvede kadro dışı bırakılan Aatif, Dirar, Volkan Demirel ve Ozan Tufan konusu da gündeme geldi. Ancak bu oyuncuların affedilmemesi gerektiği yönünde görüş birliğine varıldı.

TRANSFER İÇİN PARA ARANIYOR
Bu oyuncuların devrede satışından gelecek para ile gereken takviyelerin yapılması planlanıyor. Elde edilecek ek gelirlerin de transfere harcanması hedefleniyor. Sarı-Lacivertli yönetimin transfer konusunda bazı isimlerle görüşmeler yaptığı da gayet iyi biliniyor.