BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan Bahçeliye küfür cevabı

Başbakan Erdoğan'a merak edilen o soru soruldu. Dün çıkan görüntülerde Bahçeli'ye küfrettiği iddia ediliyordu. Bakın ne dedi?

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını çıkışında basının sorularını yanıtladı.

Herkesin cevabını merak ettiği tek soru vardı. Dün MHP'li Paçacı'nın iddia ettiği olay Erdoğan'a soruldu. "Bahçeli kürsüde konuşurken oturduğunuz yerde ona küfür ettiniz mi?" dendi

ERDOĞAN'IN LÜGATINDA KÜFÜR YOK

Erdoğan'ın cevabı şöyle oldu:

"Bu konuyla ilgili sayın Bahçeli ve ekibinin niyet okuyuculuk kabiliyeti var. Bunlar kendileri aynaya bakarak konuşuyorlar. Tayyip Erdoğan'ın lügatında böyle küfür etmek filan olmaz. Biz o seviyeye asla düşmeyiz niyet okumaya devam etsinler"

BAHÇELİ DUDAK OKUTTU

Olay dün ortaya çıkmıştı İnternet Haber Ankara Temsilcisi Zübeyir Kındıra
'ya konuşan Cihan Paçacı şunları söylemişti:

"Doğrudur. Genel Başkanımız, o görüşmeleri izlerken başbakanın mırıldandığını tespit etti. Ne mırıldandığını öğrenmek için dudak okuyuculara görüntüyü gönderdi. Orada bariz ifadeler, küfürler olduğu tespit edildi. Genel Başkanımız hukukçulara inceletiyor. Gelecek neticeye göre ciddi davalar açmaya hazırlanıyoruz.." dedi.

AĞZI BOZUK
Paçacı, isteyen herkesin o görüntüleri inceleyebileceğini ve bariz ve çok net bir şekilde anlaşılan sinkaflı küfürlerin kolaylıkla tespit edilebileceğini de belirterek, "Nasıl bir başbakan tarafından yönetildiğimizin yeni bir göstergesi. Başbakanın buna benzer çok hadisesi vardı. Ağzının bozuk olduğunu biliyoruz. Siyasi rakiplerine karşı, Türkiye Cumhuriyetini yöneten bir başbakanın bu tür küfürler etmesi hiç yakışıyor mu? Polikalarımızı beğenmiyor olabilir ama saygılı olması, uslüba dikkat etmesi gerekir" diye konuştu

İŞTE O ANLAR