BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
POLİTİKA

Erdoğan: 'Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en kısa sürede Afrin ve Münbiç meselesini Allah'ın izniyle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin terör ordusu girişimine sert tepki gösterdi. Erdoğan, 'Kim olursa olsun, tepesine bineceğiz' dedi. Son dakika açıklamalar geliyor...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin terör ordusu girişimine sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Kim olursa olsun, tepesine bineceğiz" dedi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesi'ndeki Soda Elektrik fabrikasının açılışında konuşan Erdoğan, ABD'nin terör örgütü PKK/PYD ile birlikte Suriye sınırımıza kurmaya hazırlandığı terör ordusu girişimine yüklendi. Erdoğan daha önce hiç bu kadar sert sözler söylememişti.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

AFRİN OPERASYONU HER AN BAŞLAYABİLİR

- TSK, Afrin ve Münbiç meselesini halledecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir.

BU ORDUNUN ADI KALLEŞ ORDUSUDUR

- “Siz bizimle hareket edin yanlış yapıyorsunuz” dedim. “Bizim generallerimiz böyle söyledi” dediler. Burada yanlış yapıyorsunuz yanlış yola gidiyorsunuz. Biz onları çok iyi tanıyoruz. Biz onların nasıl kalleş, ikiyüzlü olduğunu iyi biliyoruz. Bu ordunun adı kalleşler ordusudur.

- İki gün sonra başları dara düştüğünde, oradaki Amerikan askerlerine ilk silah doğrultacak olan işte bu 30 bin kişilik teröristlerdir. İşlerine gelmediğinde onları şantaj malzemesi olarak kullanmaya başlayacak olanlar da işte bu teröristlerdir.

GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR GÖRECEĞİZ

- Bunlar kendi coğrafyasındaki insanlara acımayan, gözü dönmüş bir katiller güruhundan ibarettir. Biz buna izin vermeyeceğiz. Biz milli bekamızı tehdit edecek bir oluşuma asla müsaade etmeyeceğiz.

- Gün doğmadan neler doğar, hep birlikte bakıp göreceğiz.

Sitene Ekle