BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43
HABER /  GÜNCEL

Eksi 10'da dansözlü yılbaşı kutlaması

KIŞ turizmin gözde mekanlarından Paladöken'e gelen tatilciler ve turistler, yeni yıla karda dansöz oynatarak girdi.

Abone ol

Deniz seviyesinden 3 bin 176 rakımlı Palandöken'in 2 bin 500 metre yükseklikteki Dedeman Oteli önündeki kayak pistinde düzenlenen yeni yıl kutlaması akşam saatlerinde başladı.

Otelin balo salonunda canlı müzik ve oryantal eşliğinde eğlenen konuklar, meşaleli gece kayağı ardından havai fişek gösterisini izledi. Yeni yıl pastasının kesilmesi ile Rusya, Ukrayna, Polonya, İran ve Hollanda'nın yanı sıra Türkiye'nin dört bir tarafından Palandöken'e gelen turistler pasta savaşı yaptı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye düştüğü gecede konuklar karda dansöz oynattı. Dansözün etrafında etten duvar ören erkekler bol bol selfie çekildi.

Yeni yıl için Palandöken'e gelen turistlerin isteği üzerine karda oynayan oryantal Elif, adeta göbek şov yaptı. 10 yıllık mesleğinde karda ilk kez oynadığını söyleyen Elif, "Erzurum'a ilk kez geliyorum. Karda oryantal yapmak zormuş. Çok üşüdüm, ama hoşuma da gitti.  Karşımda onayan erkekler soyunarak bana eşlik etti. Bu mesleğimde güzel bir anı olarak kalacak. 2014 yılının başta ülkemiz olmak üzere dünyaya huzur, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.

Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Dedeman, Xanadu Snow White, Polat Renaissance ve Palan Otellerinde yeni yıla coşku sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.