BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır maçı nerede oynanacak?

Diyarbakır 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynayacak. Diyarbakırspor ile Antalyaspor maçının nerede oynanacağı belli oldu.

Abone ol

Futbol Federasyonu (TFF), Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Diyarbakırspor ile Antalyaspor takımları arasında yapılacak maçın İzmit'te oynanması konusuna açıklık getirdi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig'de 6 Mart'ta oynanan Diyarbakırspor-Bursaspor maçının, seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleriyle birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucu hakem tarafından tatil edildiği ve söz konusu olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Diyarbakırspor'a, kendi sahasında oynayacağı 3 resmi maçı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, ''Diyarbakırspor ile ilgili yasal süreçlerin devam etmesi nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor müsabakasında yaşanan olaylarla ilgili olarak 19 Mart Cuma günü yapılacak toplantıda, TFF Yönetim Kurulu tarafından alınacak kararlar ve sonuçları saklı kalmak kaydıyla, her iki takım açısından da müsabaka organizasyonunun planlanma zorunluluğu dikkate alınarak, 20 Mart Cumartesi günkü Diyarbakırspor-Antalyaspor müsabakasının, saat 14.00'te İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynatılmasına karar verilmiştir'' denildi.