BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan küçük Said'e büyük sürpriz!

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Mahsun Kırmızıgül'e zalim görmek istiyorsan Said'in gözlerine bak diyerek seslenmişti. Davutoğlu bugün Said'e büyük bir süpriz yaptı. Peki kim bu Said?

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki saldırıda yaralanan 7 yaşındaki Said Tan'a büyük bir sürpriz yaptı.

Davutoğlu Güneydoğu'da yaşanan olaylar için kendisini suçlayan  ve sosyal medyada kendisi için ''zalim'' ifadesi kullanan Mahsun Kırmızıgül'e; ''Zalim görmek istiyorsan Said'in gözlerine bak'' diyerek tepki göstermişti.

DİYARBAKIR'DAKİ SALDIRIDA YARALANDI

Tartışmaya konu olan küçük Said Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'nın düzenlediği terör saldırısında yaralanıp tedavi için Ankara'ya getirilen küçük çocuk Said Tan...

DAVUTOĞLU SAİD'İ ANNESİYLE BULUŞTURDU

Said'i daha önce de ziyaret eden Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu sürpriz yaparak, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören anne Meryem Tan'ı Ankara Dışkapı Çocuk Hastanesi Yanık Yoğun Bakım Bölümü'nde tedavi gören oğlu Said Tan ile bir araya getirdi..

ANNESİNİ GÖRÜNCE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Said Tan, annesini karşısında görünce büyük sevinç yaşadı. Anne Meryem Tan da oğluyla buluşmasına vesile olan Davutoğlu çiftine teşekkür etti. Davutoğlu çifti, anneyle oğlu arasındaki duygusal buluşmada Said Tan'ın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı.

ZULÜM GÖRMEK İSTİYORSAN SAİD'İN GÖZLERİNE BAK

Davutoğlu dün kendine ''zalim'' diyen Mahsun Kırmızıgül'e böyle seslenmişti; ''Şimdi o sanatçıya sesleniyorum zulüm görmek istiyorsa gelsin 8 yaşındaki Said'in gözlerine baksın..Gözlerindeki hüzne rağmen dudaklarından eksilmeyen tebessüme baksın. Çınar'da katledilen bu çocukların arkasında hangi zalimlerin olduğunu düşünsün sonra zalim kavramını kullansın'' dedi.