BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'dan fikir özgürlüğü açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine dava açan Mustafa İslamoğlu'nu topa tuttu: "Bu fikir özgürlüğü değilse, o zaman memlekette fikir özgürlüğü diye bir şey kalmamış olur!"

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine dava açan AKABE Cemaati'nin lideri Mustafa İslamoğlu'na ateş zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Mustafa İslamoğlu'nun Hz. Muhammed'in cinsel gücünü bile malzeme yaptığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, hakaret etmedeğini belirterek fikir özgürlüğü vurgusu yaptı:

"Bu fikir özgürlüğü değilse, o zaman memlekette fikir özgürlüğü diye bir şey kalmamış olur!"

Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamalarının ilgili kısmı şöyle:

MAHKEMEDEN BETER EDİYORUM

Mustafa İslamoğlu beni mahkemeye verdi. Yarın ifadeye gideceğim. Senin ilmin varsa, ayet hadis biliyorsan, doğru konuşuyorsan niye mahkemeye veriyorsun? Ben seni neden mahkemeye vermiyorum? Ben niye kimseyi mahkemeye vermiyorum? Çünkü mahkemeden beter ediyorum adamı da, onun için. Ayet var, hadis var, mahkemeye ne hacet var? Ben ne yapayım şimdi mahkemeyi? Sen yahlış konuşuyorsan, ben de buradan konuşurum arkadaş! Benim hakaret etmediğimi herkes biliyor. Ve burada 40 kere diyorum, hakkımı bile helal etmiyorum hakaret edenlere. Allah bizi destekliyor, ne yapalım onu varsa?

MEMLEKETTE FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ KALMAMAMIŞ OLUR!

Ama arkadaş sen peygamberin (SAV) cinsel gücünü bile kitabında malzeme yapmışsın. Sen bunu yazıyorsun 'Üç Muhammed' kitabında. Peygamberin cinsel gücüne kadar mevzu yapacaksın, sahabeler hakkında konuşacaksın... Hz. Ömer, Yahudilerden etkilendi diyeceksin, bütün bunları kaynaklı, kitaplı sayfasıyla vermişim. Sen bunları yapacaksın, peygamberi savunan çıkmayacak, Hz. Ömer'i savunan çıkmayacak, sahabeyi savunan çıkmayacak...

Bunlara hakaret edemezsin diyen çıkmayacak, Cübbeli zavallı gariban çıkacak, zaten o içeri atıyor, bu dışarı çıkarıyor. Ben senin neyine hakaret ettim? Sen sahabeye nasıl kaba adamdılar diye hakaret edebiliyorsun? E bunların hakkını savunan bir Müslüman çıkmayacak mı? Bu fikir özgürlüğü değilse, o zaman memlekette fikir özgürlüğü diye bir şey kalmamış olur. O zaman adam Allah'a sövse biz bir şey diyemeyeceğiz, peygambere sövene bir bir şey diyemeyeceğiz...

İŞTE CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN O SÖZLERİ!