BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.449,14
HABER /  GÜNCEL

CHP ve AK Parti aynı gün aynı saatte

ANTALYA’da iktidar ve anamuhalefet partileri aynı gün aynı saatte partilileriyle Kurban Bayramı’nı kutlamak için bir araya gelecek. Ak Parti ve CHP, Kurban Bayramı’nın ikinci günü saat 11.00’de bayramlaşacak.

Abone ol

Antalya’da protokol ile siyasi partilerin bayramlaşma programları belli oldu. Antalya Valiliği’nin bayramlaşma töreni Kurban Bayramının birinci günü, Cumartesi saat 13.30’da Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Törene Vali Vekili Turan Eren ev sahipliği yapacak.

AK Parti ve CHP’de bayramlaşma Kurban Bayramı’nın ikinci günü yapılacak. Her iki partide de bayramlaşma programı il binalarında saat 11.00’de başlayacak. MHP’de bayramlaşmanın Kurban Bayramı’nın üçüncü günü yapılması bekleniyor. 

Ak Parti’de bayramlaşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve İl Başkanı Mustafa Köse’yle birlikte milletvekilleri, partili belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetimleriyle birlikte çok sayıda partilinin katılımı bekleniyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kurban Bayramı programı ise henüz netlik kazanmadı.

CHP’de ise 12 Ekim’de gerçekleşecek il kongresi öncesi parti, Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya gelecek. Adayların da katılımı beklenen bayramlaşmanın CHP’de yoğun geçeceği tahmin ediliyor.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ise Kurban Bayramı’nın ikinci günü Antalya’da olması bekleniyor. Baykal’ın partideki bayramlaşma törenine katılması beklenmezken, bunun yerine ilçe örgütlerinin düzenleyeceği bayramlaşma törenlerinde iştirak edeceği belirtiliyor.