BIST 10.322
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.451,13
HABER /  GÜNCEL

Çeyiz sandığını da kirlettiler

Kızların herşeyidir çeyiz sandığı. El emeği göz nuru ile işlenen eşyalar konulurdu. Oysa ya şimdi?

Abone ol

İzmir'in Çimentepe semtinde, okul çevrelerinde öğrencilerin de aralarında bulunduğu kişilere uyuşturucu sattığı ileri sürülen zanlı polisin operasyonuyla yakalanırken, 1 kilo 200 gram ve 76 meşe esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Çimentepe'deki bazı okulların çevresinde, öğrencilere ve okul dışından kişilere ''uyuşturucu satışı'' yapıldığı ihbarları üzerine, bölgede takip başlattı.

Ekipler, uyuşturucu satışının ''Ezo'' lakabıyla tanınan M.V. (25) tarafından yapıldığı iddiası üzerine, bu kişinin evi ile yakınlarına ait evlerin adreslerini tespit etti. Mahkeme kararıyla 3 ayrı eve düzenlenen baskında, M.V. yakalanarak gözaltına alındı. M.V'nin babaannesine ait evde, ''çeyiz sandığım'' diyerek bıraktığı kilitli sandık açıldığında, içerisinde 1 kilo 200 gram esrar ile, ''meşe'' olarak tabir edilen, birer içimlik halde poşetlenmiş 76 paket esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan M.V, sorgusunun ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.