BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27
HABER /  MAGAZİN

Cemil Özeren hayatını kaybetti!

Yaklaşık bir yıldır karaciğer tedavisi gören Ayna grubu üyelerinden müzisyen Cemil Özeren hayatını kaybetti

Abone ol

Bir dönemin fenomen grubu Ayna'nın iki yıldızından birinin, Cemil Özeren'in karaciğer sirozu nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

cemil-özeren-fotoğraf.jpg

YALNIZ VE PARASIZDI!

Ayna grubun dağılmasından sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Cemil Özeren'in maddi sıkıntı içinde olduğu öğrenilmişti.

Karaciğer sirozu hastalığına yakalanan ve kimsesi olmayan Özeren hastanede tek başına ölüm-kalım mücadelesi verdi.

Basında bu haberlerin duyulmasının ardından Erol Köse sanatçıya yardım elini uzatmıştı.

Ama Özeren hayatta kalma savaşını kaybetti ve bugün 12:15 civarlarında hayatını kaybetti.

KENDİSİNE RAHMET DİLİYORUZ...

Özeren'in vefatını ünlü prodüktör Erol Köse Twitter'dan duyurdu. Erol Köse" Ayna Grubundan Cemil Özeren tedavi gordugu hastanede malesef vefat etti başimiz sağolsun.." dedi.

ÜNLÜLER TWİTTER'DAN CEMİL ÖZEREN'E BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

MESALARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN






CEMİL ÖZEREN KİMDİR?

Ayna (grup) 'unun üyesi olan Cemil Özeren 1996 yılında ünivesiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna (grup) 'unu kurmuşlardır.

Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a albüm yapmaya gelir.

Gittiğin Yağmurla Gel ile başlayan bu yolculuk 2002 senesinde Bostancı Durağı albümünden sonra son bulmuş. Erhan Güleryüz ile Cemil Özeren yollarını ayırmıştır.

Daha sonra Destan grubuna katılan Cemil Özeren, bu sene başında çıkarttığı Cemi Cümle isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsada başarılı olamadı.

2002 yılında gruptan ayrılan Cemil Özeren, katıldığı Bak Kim dansediyor yarışmasındada başarılı bir performans sergilemişti.


CEMİL ÖZEREN'İN CEMİ CÜMLE ALBÜMÜ

Cemil Özeren'in umudunu bağladığı Cemi Cümle beklenen çıkışı bir türlü yapmadı. İşte o şarkı... (DEVAMINI OKU)

CEMİL ÖZEREN’İN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN HASTANEDEN AÇIKLAMA

Karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Ayna Grubu’nun eski solisti Cemil Özeren’in çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybettiği açıklandı.

Özeren’in tedavi gördüğü Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Ayna Grubu’nun solisti Cemil Özeren, dün gece durumunun ağırlaşması üzerine Medical Park Bahçelievler Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan sanatçı, öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören Özeren, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak, uygulanan ileri yaşamsal destek tedavilerine rağmen hayatını kaybetmiştir” denildi.