BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,41
HABER /  GÜNCEL

Cemaatin gözdesini emniyette taciz ettiler!

17 ve 25 Aralık soruşturmalarını yürüten cemaatin gözde emniyet müdürü Yakub Saygılı'nın emniyette taciz edildiği öne sürüldü.

Abone ol

Bakan çocukları ile Bilal Erdoğan'ın da şüphelileri arasında yer aldığı yolsuzluk soruşturmasını yürüten emniyet müdürü Yakup Saygılı'ya emniyetteki ifadesi sırasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından fiziki ve sözlü tacizde bulunuldu. Olay, tutanakla kayıt altına alındı.

KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR KİŞİ GELDİ...

Avukatlar Kemal Şimşek ve Ömer Turanlı’nın Twitter’da paylaştığı bilgilere göre; yolsuzluk ve rüşveti soruşturduğu için 'darbe' suçlaması ile gözaltına alınan eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı'nın dün saat 23.50 sularında emniyette ifade verdiği sırada içeri kimliği belirsiz bir kişi girdi.

OTURMAYI ÖĞRENECEKSİN!

Meçhul kişi Saygılı'nın dizene vurarak, "Sen şu bacağını indir bakalım. Emniyette böyle mi oturuluyor! Emniyette nasıl oturman getirdiğini öğreneceksin!" diyerek tehdit ettiği avukatlarca tutanak altına alındı.

Olay üzerine avukatlar şahsa kimliğini sordu, ancak şahıs kimliğini beyan etmekten kaçındı. Bunun üzerine şahıs içeri girdiğinde ayağa kalkan polislere aynı soru yöneltildi, fakat polisler de şahsın kimliğini gizleyerek bilgi vermedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU 

Yakub Saygılı, konuyla alakalı olarak avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Olayın gerçekleştiği sıradaki emniyet kamera kayıtlarının incelenmesi talep edildi.

Avukatlar Şimşek ve Turanlı ayrıca, Twitter'dan olay tutanağını da yayımladı.

İŞTE O TUTANAK!

taciz.20140902150908.jpg