BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20
HABER /  GÜNCEL

Cemaatçi subaylar için Gülen'li özel tören!

Sabah gazetesi askeri okullardan mezun olan cemaatçi subayların Fethullah Gülen'in de bulunduğu bir törenle cemaate katıldıklarını iddia etti...

Abone ol

Sabahsi dün "Paralel Yapı'nın Türkiye imamı" olarak kamuoyuna duyurduğu Mustafa Özcan'ın aynı zamanda cemaate ait kozmik belgelerinin toplandığı kişi olduğunu iddia etti.

YENİ MEZUN OLAN SUBAYLARA GÜLEN'Lİ TÖREN

Gazete Özcan'da bulunan "kozmik" belgelerin cemaatin arşiv için çektiği tören görüntüleri olduğunu ileri sürdü. Habere göre Özcan'ın Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı olduğu dönemde askeri okullardan mezun olan yeni subayların Fethullah Gülen'in de bulunduğu bir ortamda gerçekleştirdikleri kepli, yıldızlı başlangıç törenleri var. Törenlerde askeri kıyafetli yeni subaylar, yıldızı kepin içine koyup Gülen'e veriyor ve sonra geri alıyor. Sabah'a göre subaylar böylece cemaatin bir elemanı oluyorlar.

ABD İLE GÖRÜŞÜYOR

Özcan, gölge Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı olarak nitelendirilen Akademik Araştırmalar ve İnternet Vakfı'nı da yönetip denetliyor. ABD'li diplomatlar ve yetkilileriyle de görüşen Özcan, ABD'nin İstanbul Konsolosluğu ile de yakın irtibat içinde. Özcan, Ali Çelik'le birlikte Fethullah Gülen'in bütün maddi işlerinin yürüten kişi. Gülen'le ilgili olarak internete düşen ses kayıtlarında Bank Asya'nın kurtarılması görüşmesini yapan kişi de Özcan.

35086.jpg