BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

Cemaatçi işadamının oğlu bakın nasıl yakalandı

Takvim gazetesi, Fethullah Gülen'e yakın bir işadamının oğlunun alkollü araç kullanırken yakalanması üzerinden cemaate yüklendi.

Abone ol

Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen işadamı Akın İpek'in oğlu Ali İpek alkollü araç kullanırken yakanladı. Takvim gazetesi olayı "Gülen'in altın nesli alkolik çıktı" başlığıyla duyurdu.

GÜLEN CEMAATİNE GÖNDERME


Takvim gazetesi, Akın İpek'in oğlunun yakalanmasını "Fethullah Gülen'in prensi olarak tanındı. Hocası için "Onun bir gülüşüne bütün malımı feda ederim" dedi. Gülen'in altın nesli için oğlunu yetiştirdi. Ama Ali İpek, Ramazan günü içkili yakalanarak cemaatin geldiği durumu özetledi" şeklinde haberleştirerek Gülen cemaatine yüklendi.

ALKOLLÜYKEN FERRARİ KULLANDI 

Haberde, Akın İpek'in oğlu Ali İpek'in, Ramazan gününde alkollü araç kullanırken yakayı ele verdiği belirtildi. Olay dün sabah 04.00 sularında İstanbul'daki Zincirlikuyu Mezarlığı'nın yakınlarda oldu. Trafik polisleri, sabah Ali İpek'in kullandığı 06 AT 458 plakalı siyah Ferrari'ye çevirme yaptı. Alkollü araç kullandığını tespit edilen Ali İpek 57 promilli çıktı.

DAHA ÖNCE DE YAKALANDI

Daha önce de 2 kez alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakayı ele veren İpek'in ehliyetine bu kez 5 yıllığına el konuldu ve bin 468 lira ceza kesildi. Yasaya göre İpek bir kez daha içkili direksiyon başına geçerse hapis cezası alacak.

ekran-resmi-1435-09-23-12.29.13-pm.png