BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz tek çekemez mi?

Cem Yılmaz AROG filmi için neden ikinci bir yönetmene ihtiyaç duyduğunu anlattı.

Abone ol

SKYTURK’te Ali Saydam ve Şirin Sever’in sunduğu ’Bildiğin Gibi Değil’ programına konuk olan Cem Yılmaz, daha önce Hokkabaz filminde birlikte çalıştığı Ali Taner Baltacı ile birlikte AROG’u çekecek.

Cem Yılmaz, bir filmi çekme konusunda kendisi adına hiç bir endişe taşımamasına rağmen AROG’u Ali Taner Baltacı ile birlikte çekme nedenini şöyle açıkladı:

"Film yönetmekle ilgili açıkçası benim bütünü yazarken bazı fikirlerim oluyor. Bu fikirler bana kalırsa filmin selameti, ortaya çıkacak iş için azımsanmayacak fikirler oluyor. Bunlar yönetmenin tasarrufunda olan fikirler oluyor. Sinema dünyası böyle bir şey. Her şeyine karar vermekle ilgili. Taner’le ikimiz için zor olmadı şimdiye kadar. Tabii ki bazı konforlardan feragat ediliyor. Yani insanın tek başına olmasıyla fikrini sormak, onaylayıp onaylamadığını sormak durumunda olduğu bir pozisyon oluyor. Taner ve diğer ekipteki bir çok arkadaşım hep okullu arkadaşlarım. Sinema-televizyon mezunları. Hokkabaz’da beraber çalışma teklifini götürdüğüm zaman Taner’e, tabii ki de bu filmi tek başına çekebileceğine emindim, ama ben kendim tek başıma bir filmi çekebileceğimden emin değildim. Bir yandan oynarken bir yandan da kameranın arkasında olmak zor olur diye düşündüm. Böyle bir ortaklık teklif ettim. Taner tek başına çekebilir, belki daha iyi bir film yapabilirdi, ama beraber çalışmaktan mutlu olduğumuzu düşünüyorum ben."